Pemurni Hawa kalayan Fungsi Disinféksi

Pedaran pondok:

Nganut téknologi pemurnian disinfection grade médis) laju sterilisasi dugi ka 99,9%.
Laju Pangiriman Udara Bersih (CADR): 480m3 / jam, cocog pikeun daérah 40-60m2.
Éféktif nyabut bau sareng nyucikeun PM2.5, halimun, sari, lebu, VOC.


Detil Produk

FAQ

air-purifier-disinfection

Téhnologi Ngarecah Molekul

Molecular-Breaking1

Henteu Unggal Pembersih Hawa ngagaduhan Fungsi Disinféksi 

  • Maéhan baktéri sareng virus

Tingkat desinféksi> 99%

  • Ngabobol haseup organik

Éta sacara efektif tiasa nguraikeun nikotin (dihasilkeun

ku rokok) sareng ngarusak haseup organik
rereged.

  • Retakan formaldehida, bénzéna

Retakan zat ngabahayakeun sapertos bénzéna sareng
séri bénzéna, gas ngabahayakeun resep formaldehida
sareng keton aldehida dihasilkeun tina bumi
hiasan tanpa polusi sekundér.

Molecular-Breaking

Nalika hawa anu tercemar lebet kana inti komponén panyucian, ion-ion anu energetik anu dihasilkeun ku pulsa ultra energetic dina komponén inti mangaruhan kana beungkeut molekul polutan, nyababkeun ikatan CC sareng CH anu ngawangun beungkeut molekul mikroorganisme anu paling ngabahayakeun sareng gas-gas janten rusak, janten mikroorganisme anu ngabahayakeun tiwas nalika DNAna musnah sareng gas-gas anu ngabahayakeun sapertos Formaldehida (HCHO) sareng Benzene (C6H6) diretas janten CO2 sareng H2O.

Kinerja Super

Disinféksi sareng pemurnian dinamis nganteurkeun kinerja tinggi kontinyu pikeun maéhan baktéri sareng virus, retakan gas ngabahayakeun sareng partikel haseup nguraikeun.

Kirang Salempang

Teu aya résidu polusi sekundér peti kirang hariwang sareng panyalindungan anu langkung saé.

Ramah Lingkungan

Résistansi rendah, pangropéa rendah, pembuangan rendah, konsumsi énérgi anu handap.

air-purifier-specification

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami