p

Pastrues ajri me funksion dezinfektimi

Përshkrim i shkurtër:

Shkalla e sterilizimit të pastruesit të llojit të dezinfektimit të ajrit teknologjia molekulare e thyerjes është deri në 99.9%. Shkalla e Dorëzimit të Ajrit të Pastër (CADR): 480m3 / h, e përshtatshme për zonën 40-60m2. Hiqni erën në mënyrë efektive dhe pastroni PM2.5, mjegull, polen, pluhur, VOC. Pastruesi i ajrit është testuar në qendrën e zbulimit të mikrobiologjisë. Shkalla e vrasjes për virusin H1N1 dhe virusin H3N2 është rreth 99.9%.


Detaje të Produktit

FAQ

Video e produktit

Përmbledhja e artikullit

Në mjedisin e sotëm të cilësisë së ajrit të keq dhe transmetimin e rëndë Covid-19 (koronavirus), ne kemi nevojë për një pastrues të vërtetë ajri të tipit dezinfektues për të përmirësuar mjedisin tonë të jetesës, jo vetëm të heqim pluhurin, PM2.5, tymin, VOCs por edhe bakteret dhe viruset. Pastruesi i ajrit i drurëve të ajrit është një pastrues ajri i tipit dezinfektues. Ju ofron zgjidhjen përfundimtare të pastrimit të ajrit. Teknologjia e dezinfektimit të shkallës mjekësore vret në mënyrë efektive viruset, bakteret dhe çarjet e VOC-ve, Benzenit, Formaldehidit, etj. Kur ajri shkon në fushën e dezinfektimit ku gjenerohen jone të fuqishme, mikroorganizmat vriten ndërsa ADN-të e tyre shkatërrohen; gazrat organikë çahen ndërsa lidhjet e tyre molekulare prishen. Dizajni i madh i rrjedhës së ajrit të sterilizuesit të ajrit lejon që të përdoren në hapësira të mëdha si salloni, zyra, dyqanet, klinika, biblioteka.

Teknologjia e Thyerjes Molekulare

Molecular-Breaking1

Jo çdo pastrues i ajrit ka një funksion dezinfektimi
Vrisni bakteret dhe viruset
Shkalla e dezinfektimit> 99%
Zbërtheni tymin organik
Mund të zbërthejë në mënyrë efektive nikotinën (e prodhuar nga cigarja) dhe të degradojë ndotësit organikë të tymit.
Plasaritja e formaldehidit, benzenit
Thyerja e substancave të dëmshme si seritë e benzenit dhe benzenit, gazrat e dëmshëm i pëlqen formaldehidi dhe ketone aldehidi i gjeneruar nga dekorimi i shtëpisë pa ndotje sekondare.

Molecular-Breaking

Parimi i punës

Kur ajri i ndotur hyn në përbërësin thelbësor të pastruesit, jonet ultra energjetike të gjeneruara nga impulset ultra energjetike në përbërësin kryesor ndikojnë në lidhjet molekulare të ndotësve, duke shkaktuar lidhjet CC dhe CH të cilat formojnë lidhjet molekulare të mikroorganizmave më të dëmshëm dhe gazrat të prishen, kështu që mikroorganizmat e dëmshëm shkatërrohen ndërsa ADN-ja e tyre shkatërrohet dhe gazrat e dëmshëm si formaldehidi (HCHO) dhe benzeni (C6H6) çahen në CO2 dhe H2O.

Super Performanca
Dezinfektimi dhe pastrimi dinamik japin performancë të lartë të vazhdueshme në vrasjen e baktereve dhe viruseve, çarjen e gazrave të dëmshëm dhe dekompozimin e grimcave të tymit.

Më pak shqetësim
Asnjë ndotje sekondare e mbetur nuk krijon më pak shqetësim dhe mbrojtje më të mirë.

Miqësore për mjedisin
Rezistencë e ulët, mirëmbajtje e ulët, asgjësim i ulët, konsum i ulët i energjisë.

specifikat e produktit

Disinfection Air Purifier Specifications

  • E mëparshme:
  • Tjetra:

  • Shkruajeni mesazhin tuaj këtu dhe na e dërgoni