Gardian

Ne jemi duke ofruar zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe pa ndërprerje për komerciale dhe

projekti industrial i Sistemit HVAC. Nën projektet e gardianit, ne sigurojmë të plotë

zgjidhje të shërbimit më poshtë.

Ne jemi duke ofruar zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe pa ndërprerje për projektin e sistemit HVAC komercial dhe industrial. Nën projektet me gardian, ne ofrojmë zgjidhje të plota të shërbimit më poshtë.

Inxhinieri
Ekipi inxhinier zhvillon zgjidhje inovative për secilin projekt me zgjidhje shpejt dhe me efikasitet.

Prokurimi
Ekipi ynë zgjedh dhe siguron produkte me cilësi më të lartë për klientët tanë në të gjithë botën.

Transporti & Instalimi
Ekipi ynë ofron kosto-efektive, në kohë të transportit, për më tepër që ne gjithashtu ofrojmë instalimin e projektit.

Komisionimi
Për të garantuar që çdo objekt do të funksionojë normalisht sapo të vijë në internet, prova e ekipit drejton të gjithë makinerinë dhe e bën atë të qetë në funksionimin e përditshëm.