• Rooftop Packaged Air Conditioner

  Kondicioner i paketuar në çati

  Kondicioneri i paketuar në çati miraton kompresorin rrotullues R410A udhëheqës në industri me performancë të qëndrueshme të funksionimit, njësia e paketës mund të zbatohet në fusha të ndryshme, të tilla si transporti hekurudhor, impiantet industriale, etj. Kondicioneri i paketuar në çati Holtop është zgjedhja juaj më e mirë për çdo vend ku kërkohet zhurma minimale e brendshme dhe kostoja e ulët e instalimit.

 • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

  Të gjithë sistemin e kondicionimit të ajrit DC Inverter VRF

  VRF (kondicionim i ajrit me shumë lidhje) është një lloj i kondicionimit të ajrit qendror, i njohur zakonisht si "një lidh më shumë" i referohet një sistemi primar të kondicionimit të ajrit ftohës në të cilin një njësi e jashtme lidh dy ose më shumë njësi të brendshme përmes tubacioneve, ana e jashtme miraton forma e transferimit të nxehtësisë të ftohur me ajër dhe ana e brendshme miraton formën e transferimit të nxehtësisë të avullimit të drejtpërdrejtë. Aktualisht, sistemet VRF përdoren gjerësisht në ndërtesa të vogla dhe të mesme dhe në disa ndërtesa publike. Karakteristikat e VRF Ce ...
 • GMV5 HR Multi-VRF

  GMV5 HR Multi-VRF

  Efikasiteti i lartë Sistemi i Riparimit të Nxehtësisë GMV5 mishëron tiparet e shkëlqyera të GMV5 (teknologjia inverter DC, kontrolli i lidhjes së ventilatorit DC, kontrolli i saktë i prodhimit të kapacitetit, kontrolli i ekuilibrimit të ftohësit, teknologjia origjinale e balancimit të vajit me dhomën e presionit të lartë, kontrolli i daljes me efikasitet të lartë, teknologjia e kontrollit të funksionimit të temperaturës, teknologjia super ngrohëse, përshtatshmëria e lartë për projektin, ftohësi mjedisor). Efikasiteti i tij i energjisë është përmirësuar me 78% krahasuar me konvencionale ...
 • In-Row Precision Air Conditioner (Link-Thunder Series)

  Kondicioner Precision In-Row (Seri Link-Thunder)

  Kondicioneri precize i serisë Link-Thunder, me avantazhet e kursimit të energjisë, kontrollit inteligjent të sigurt dhe të besueshëm, strukturës kompakte, teknikave të përparuara, SHR ultra të lartë dhe ftohjes afër burimit të nxehtësisë, plotësojnë plotësisht kërkesat e ftohjes së qendrës së të dhënave me të lartë dendësia e nxehtësisë. Karakteristikat 1. Efikasiteti i lartë dhe kursimi i energjisë - Projektimi optimal i shkëmbyesit të nxehtësisë dhe kanalit të ajrit nga CFD, me efikasitet të lartë dhe rezistencë të ulët për transferimin e nxehtësisë dhe masës - Miu i nxehtësisë ultra të lartë të ndjeshme ...
 • In-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

  Kondicioner Precision In-Rack (Seri Link-Cloud)

  Kondicioneri Precision Kondicioneri Pre-Precision In-Rack i serisë Link-Cloud (Lloji i gravitetit Tub i nxehtësisë) është kursim i energjisë, i sigurt dhe i besueshëm me kontroll inteligjent. Teknikat e përparuara, ftohja In-Rack dhe funksionimi i plotë në gjendje të thatë plotësojnë kërkesat për ftohje të qendrës moderne të të dhënave. Karakteristikat 1. Efikasitet i lartë dhe kursim i energjisë - Ftohje me dendësi të lartë të nxehtësisë për të eleminuar lehtësisht pikat e nxehta - Rregullimi automatik i rrjedhës së ajrit dhe kapaciteti ftohës sipas lëshimit të nxehtësisë të kabinetit të serverit - Ajri i thjeshtuar ...
 • In-Room Precision Air Conditioner (Link-Wind Series)

  Kondicioner me precizion në dhomë (Seria Link-Wind)

  Karakteristikat: 1. Efikasitet i lartë dhe kursim i energjisë - Projektim optimal i shkëmbyesit të nxehtësisë dhe kanalit të ajrit nga CFD, efikasitet i lartë dhe rezistencë e ulët për transferimin e nxehtësisë dhe masës - Filtër para-filtrit me pllaka G4 me sipërfaqe të madhe, kapacitet të madh dhe rezistencë të ulët - I klasifikuar Projektimi i sistemit të ftohjes, rregullimi inteligjent i kapacitetit të ftohjes -Shumëzues PID me precizion të lartë (lloji i ujit të ftohur) -Kompresor lëvizës i përputhshëm me COP -Tifoz i palidhur me efikasitet të lartë dhe me zhurmë të ulët (Projektimi i mbytjes) -Shpejtësi e shpejtë ...