• Water Cooled Air Handling Units

    Njësitë e trajtimit të ajrit të ftohur me ujë

    Njësia e trajtimit të ajrit punon krahas kullave ftohëse dhe ftohëse në mënyrë që të qarkullojë dhe mirëmbajë ajrin përmes procesit të ngrohjes, ventilimit dhe ftohjes ose kondicionimit të ajrit. Trajtuesi i ajrit në një njësi tregtare është një kuti e madhe që përbëhet nga mbështjellje ngrohëse dhe ftohëse, një ventilator, rafte, dhoma dhe pjesë të tjera që ndihmojnë mbajtësin e ajrit të bëjë punën e tij. Trajtuesi i ajrit është i lidhur me kanalin dhe ajri kalon nga njësia e trajtimit të ajrit në kanalin, dhe pastaj ...
  • Dehumidification Type Air Handling Units

    Njësitë e Trajtimit të Ajrit të Llojit të Dehumidifikimit

    Njësia e trajtimit të ajrit të llojit të dehidifikimit Efikasitet dhe besueshmëri e lartë: Njësi krejtësisht e mbyllur në çelik të fortë me ndërtim të dyfishtë lëkure… CNC e fabrikuar me veshje të shkallës industriale, lëkurë të jashtme MS të veshur me pluhur, GI të brendshme të lëkurës .. për aplikime të veçanta si ushqimi dhe farmaceutika, lëkura e brendshme mund të jetë SS. Kapacitet i lartë për heqjen e lagështisë. Filtra të shtrënguar të rrjedhjes së klasës EU-3 për marrjen e ajrit. Zgjedhje e shumëfishtë e burimit të nxehtësisë së riaktivizimit: -elektrik, avull, rrjedhje termike ...