• Water Cooled Air Handling Units

    Cai Ngatur Cai Ngatur Air

    Unit penanganan udara dianggo di sapanjang menara ngagurilep sareng tiis pikeun medar sareng ngajaga hawa ngalangkungan prosés pemanasan, ventilasi, sareng pendinginan atanapi AC. Pawang udara dina unit komérsial mangrupikeun kotak ageung anu diwangun ku pemanasan sareng coil pendingin, blower, racks, kamar, sareng bagian sanés anu ngabantosan pawang hawa dina ngalaksanakeun tugasna. Pawang hawa dihubungkeun sareng saluran na hawa ngalirkeun tina unit penanganan hawa ka saluran, teras ...
  • Dehumidification Type Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Tipe Dehumidification

    Dehumidification Type Air Handling Units Efisiensi tinggi sareng reliabilitas: Sepuhna unit mandiri dina stainless steel anu mantep kalayan konstruksi kulit ganda ... CNC didamel ku lapisan kelas industri, bubuk MS kulit éksternal dilapis, kulit internal GI..pikeun aplikasi khusus sapertos dahareun sareng farmasi, éta kulit internal tiasa SS. Kapasitas ngaleupaskeun Uap anu luhur. Saringan ketat bocor kelas EU-3 pikeun asupan Air. Pilihan sababaraha sumber panas réaktivasi:-listrik, uap, termal flui ...