• Fresh Air Dehumidifier

    Dehumidifier Hawa seger

    Ngawaskeun kualitas udara sareng kalembaban di bumi anjeun penting pikeun kaséhatan sareng kanyamanan anjeun, ogé perlindungan pikeun bumi sareng katuangan anjeun. Dehumidifier pusat Holtop dirancang pikeun digawe sareng sistem HVAC anu sanés kanggo nyayogikeun hawa luar anu seger sareng bersih ka bumi anjeun. Prinsip Gawean Holtop Fresh Air Dehumidification Systems Holtop nyucikeun hawa seger sareng sistem dehumidification nyoko kana prinsip déhumidifikasi tiis. Ku ngirangan suhu hawa, kaleuleuwih ...