• Single Room Wall Mounted Ductless Heat Energy Recovery Ventilator

    Témbok Kamar Tunggal dipasang Ventilator Énergi Panas Panas Saluran

    Ngajaga régenerasi panas sareng kasaimbangan asor jero rohangan
    Cegah kalembaban jero ruangan sareng kapang ngawangun-up
    Ngurangan biaya pemanasan sareng AC
    Suplai hawa seger
    Ékstrasi hawa bulukan tina kamar
    Meakeun tanaga sakedik
    Operasi tiiseun
    Énergi keramik éfisién tinggi

  • Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Vertikal Tipe Panas Pompa Énergi Panas Pamulihan Ventilator

    Sistem pompa panas buit-in pikeun ngahontal sababaraha pamulihan énergi sareng efisiensi anu langkung luhur; Éta tiasa wok salaku AC seger dina usum urus, pasangan anu hadé sareng sistem AC; Kontrol suhu sareng asor anu tetep pikeun hawa seger, kalayan kontrol konsentrasi CO2, gas ngabahayakeun sareng pemurnian PM2.5 supados hawa seger langkung raoseun sareng langkung séhat. Fitur Pompa Panas Énergis Tipe Vertikal Panas Ventilator Pamulihan Panas:  
  • Residential Energy Recovery Ventilator with Internal Purifier

    Ventilator Pamulihan Énergi Padumukan sareng Pemurni internal

    Sistem filtrasi épisiensi saluhur tilu lapisan: saringan primér, saringan sedeng sareng saringan efisiensi tinggi HEPA. Efisiensi pemurnian PM2.5 tina sakabeh mesin dugi ka 99%. Panel alloy séng-aluminium kalayan kinerja anti korosi tinggi sareng penampilan saderhana sareng elegan. Struktur internal EPP terintegrasi upami kakuatan tinggi, résistansi dampak, panyalindungan lingkungan sareng henteu bau. Motor DC tina 5 kagancangan, konsumsi énérgi anu handap, noise low sareng umur panjang. Alur anu nembé dirarancang ...
  • Fresh Air Dehumidifier

    Dehumidifier Hawa seger

    Ngawaskeun kualitas udara sareng kalembaban di bumi anjeun penting pikeun kaséhatan sareng kanyamanan anjeun, ogé perlindungan pikeun bumi sareng katuangan anjeun. Dehumidifier pusat Holtop dirancang pikeun digawe sareng sistem HVAC anu sanés kanggo nyayogikeun hawa luar anu seger sareng bersih ka bumi anjeun. Prinsip Gawean Holtop Fresh Air Dehumidification Systems Holtop nyucikeun hawa seger sareng sistem dehumidification nyoko kana prinsip déhumidifikasi tiis. Ku ngirangan suhu hawa, kaleuleuwih ...
  • Sensible Crossflow Plate Heat Exchangers

    Sénsor Panyir Aliran Tukang Panas

    Prinsip Pagawean Penukar Panas Piring Aliran Sempurna: Dua foil aluminium tatangga ngabentuk saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Panas ditransferkeun nalika aliran hawa ngalir nyebrang ngaliwatan saluran, sareng hawa seger sareng hawa knalpot dipisahkeun sadayana. Fitur: Pamulihan panas anu masuk akal Total pamisah tina hawa seger & aliran hawa knalpot efisiensi pamulihan Panaskeun nepi ka 80% pencét 2-sisi ngawangun Tilepan anu narilep lengkep Panyambung sealing. Lalawanan bédana tekanan nepi ...
  • Cross Counterflow Plate Heat Exchangers

    Palang Counterflow Lempeng Panas Parobihan

    Prinsip kerja tina Cross Counterflow Air Sensible to Air Plate Heat Exchangers: Dua foil aluminium tatangga ngabentuk saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Panas ditransferkeun nalika aliran hawa parsial ngalir nyebrang sareng aliran hawa parsial ngalir kana konter ngaliwatan saluran, sareng hawa seger sareng hawa knalpot sacara total dipisahkeun. Fitur utama: 1. Pamulihan panas anu saé 2.Pisahan total aliran hawa seger & knalpot 3. Épisiénsi pamulihan panas dugi ka 90% 4.2-sisi pencét press 5 ....
  • Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers

    Palang Aliran Piring Tukang Tukang Tukang Panas

    Prinsip Gawe Holtop Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers (Kertas ER pikeun inti bursa entalpi) Pelat datar sareng pelat bergelombang ngabentuk saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Nalika dua steams hawa ngaliwat exchanger meuntas kalayan bédana suhu, énergi geus pulih. Fitur utami 1. Dijieunna tina kertas ER, anu diulas ku perméabilitas uap anu luhur, ketang hawa anu saé, résistansi cimata anu hadé, sareng tahan sepuh. 2. wit terstruktur ...
  • Ceiling Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilation System

    Siling Panas Pompa Énergi Panas Sistem Ventilasi Pamulihan

    Salaku kamekaran ékonomi, panggunaan beurat batubara sareng bahan bakar fosil pikeun ngahasilkeun debu, karbon dioksida, walirang dioksida sareng zat bahaya anu sanésna, anu ngakibatkeun hawa anu teu normal, polusi udara anu parah, sacara signifikan ningkatkeun konsentrasi zat partikel halus (PM2.5). Éta sacara serius mangaruhan karya, kahirupan sareng kaséhatan urang. Dibandingkeun sareng penukar hawa tradisional tradisional, di handap aya kaunggulan kami: 1. Sistem pamulihan panas dua tahap sareng pompa panas sareng penukar panas udara. 2. ventilasi saimbang ...
  • Suspended Heat Energy Recovery Ventilators

    Ditunda Ventilator Pamulihan Énergi Panas

    Ventilator pamulihan énergi nyaéta sistem ventilasi sentral anu nyayogikeun hawa seger, ngaluarkeun hawa bulukan dina jero ruangan sareng ngimbangan kalembaban dina jero gedong. Di sagigireun éta, aranjeunna tiasa nganggo panas anu kapulih tina hawa bulukan pikeun ngahanca hawa bersih anu lebet kana suhu anu raos. Ieu sadayana ngabantosan pikeun nyiptakeun lingkungan anu bersih sareng nyaman anu ningkatkeun kasajahteraan pangguna ngawangun. Fitur Utama Ventilator Pamulihan Énergi EPA-Smart: Volume hawa anu jembar tina 150m3 / jam dugi ka 6000m3 / jam, 10 kecepatan sareng ...
  • Wall Mounted Energy Recovery Ventilators

    Témbok Pamulihan Élmu Ventilator

    Sababaraha pemurnian HEPA tina 99% Indoor & outdoor airfiltration Panas efisiensi tinggi sareng pamulihan kalembaban pikeun kanyamanan udara anu dioptimalkeun Indoor positip positip pikeun ngajaga hawa anu tercemar luar kipas efisiensi tinggi ku motor DC Remote control Air Index Index (AQI) monitoring Jampé Operasi gampang dipasangna 
  • Vertical Energy Recovery Ventilator with HEPA Filters

    Ventilator Pamulihan Énergi nangtung sareng Saringan HEPA

    Filtrasi tripel 99% HEPA filtrasi Tekanan jero rohangan positip Tekanan tinggi tingkat énergi tingkat efisiensi Pilihan kipas efisiensi tinggi sareng DC motor Remote control Desain warna-warni Manajemén visual tampilan LCD Vertical Energy Recovery Ventilators
  • Rotary Heat Exchangers

    Panukar Panas Rotary

    Fitur utama tina exchanger panas usaha Rotary: 1. Efisiensi tinggi tina pamulihan panas anu masuk akal atanapi entalpi 2. Sistem panyiri labirin ganda mastikeun kabocoran hawa minimal. 3. Usaha beberesih diri manjangan siklus jasa, ngirangan biaya perawatan. 4. Sektor purge ganda ngaminimalkeun takeover tina hawa knalpot kana aliran udara pasokan. 5. Hirup-waktos-lubricated bantalan teu kedah perawatan dina panggunaan normal. 6. Juru bicara interior dianggo pikeun mékanis sacara laminasi rotor pikeun nguatkeun roda. 7. ...
12 Teras> >> Halaman 1/2