• Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Tipe Vertical Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Sistem pompa panas buit-in pikeun ngahontal sababaraha pamulihan énergi sareng efisiensi anu langkung luhur; Éta tiasa wok salaku AC seger dina usum urus, pasangan anu hadé sareng sistem AC; Kontrol suhu sareng asor anu tetep pikeun hawa seger, kalayan kontrol konsentrasi CO2, gas bahaya sareng pemurnian PM2.5 supados hawa seger langkung raoseun sareng langkung séhat. Fitur Pompa Panas Énergis Tipe Vertikal Panas Ventilator Pamulihan Panas:  
  • Residential Energy Recovery Ventilator with Internal Purifier

    Ventilator Pamulihan Énergi Padumukan sareng Pemurni internal

    Sistem filtrasi épisiensi saluhur tilu lapisan: saringan primér, saringan sedeng sareng saringan efisiensi tinggi HEPA. Efisiensi pemurnian PM2.5 tina sakabeh mesin dugi ka 99%. Panel alloy séng-aluminium kalayan kinerja anti korosi tinggi sareng penampilan saderhana sareng elegan. Struktur internal EPP terintegrasi upami kakuatan tinggi, résistansi dampak, panyalindungan lingkungan sareng henteu bau. Motor DC tina 5 kagancangan, konsumsi énérgi anu rendah, sora lemah sareng umur panjang. Alur anu nembé dirarancang ...
  • Fresh Air Dehumidifier

    Dehumidifier Hawa seger

    Ngawaskeun kualitas udara sareng kalembaban di bumi anjeun penting pikeun kaséhatan sareng kanyamanan anjeun, ogé perlindungan pikeun bumi sareng katuangan anjeun. Dehumidifier pusat Holtop dirancang pikeun digawe sareng sistem HVAC anu sanés kanggo nyayogikeun hawa luar anu seger sareng bersih ka bumi anjeun. Prinsip Gawean Holtop Fresh Air Dehumidification Systems Holtop nyucikeun hawa seger sareng sistem dehumidification nyoko kana prinsip pendinginan dehumidifikasi. Ku ngirangan suhu hawa, kaleuleuwih ...
  • Sensible Crossflow Plate Heat Exchangers

    Sénsor Peuntasan Piring Tukang Panas

    Prinsip Gawean Sénsor Piring Panas Aliran Panas: Dua aluminium foil tatangga ngawangun saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Panas ditransferkeun nalika aliran hawa ngalir nyebrang ngaliwatan saluran, sareng hawa seger sareng hawa knalpot dipisahkeun sadayana. Fitur: Pamulihan panas anu masuk akal Total pamisah tina hawa seger & aliran hawa knalpot efisiensi pamulihan Panaskeun nepi ka 80% pencét 2-sisi ngabentuk Dua kali dilipat ujung Tepi seukeut lengkep. Lalawanan bédana tekanan nepi ...
  • Cross Counterflow Plate Heat Exchangers

    Palang Counterflow Lempeng Panas Parobihan

    Prinsip kerja tina Cross Counterflow Air Sensible to Air Plate Heat Exchangers: Dua foil aluminium tatangga ngabentuk saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Panas ditransferkeun nalika aliran hawa parsial ngalir nyebrang sareng aliran hawa parsial ngalir kana konter ngaliwatan saluran, sareng hawa seger sareng hawa knalpot sacara total dipisahkeun. Fitur utama: 1. Pamulihan panas anu saé 2.Pisahan total aliran hawa seger & knalpot 3. Épisiénsi pamulihan panas dugi ka 90% 4.2-sisi pencét press 5 ....
  • Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers

    Palang Aliran Piring Tukang Tukang Panas Éksparator

    Prinsip Gawe Holtop Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers (Kertas ER pikeun inti bursa entalpi) Pelat datar sareng pelat bergelombang ngabentuk saluran pikeun aliran hawa seger atanapi knalpot. Nalika dua steams hawa ngaliwat exchanger meuntas kalayan bédana suhu, énergi geus pulih. Fitur utami 1. Dijieunna tina kertas ER, anu diulas ku perméabilitas uap anu luhur, ketegangan hawa anu saé, résistansi cimata anu hadé, sareng tahan sepuh. 2. wit terstruktur ...
  • Ceiling Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilation System

    Siling Panas Pompa Énergi Panas Sistem Ventilasi Pamulihan

    Salaku pamekaran ékonomi, panggunaan bahan bakar batubara sareng fosil anu beurat pikeun ngahasilkeun debu, karbon dioksida, walirang dioksida sareng zat-zat bahaya anu sanésna, anu ngakibatkeun hawa anu teu normal, polusi udara anu parah, sacara signifikan ningkatkeun konsentrasi zat partikel halus (PM2.5). Éta sacara serius mangaruhan karya, kahirupan sareng kaséhatan urang. Dibandingkeun sareng penukar hawa tradisional tradisional, di handap aya kaunggulan kami: 1. Sistem pamulihan panas dua tahap sareng pompa panas sareng penukar panas udara. 2. ventilasi saimbang ...
  • Suspended Heat Energy Recovery Ventilators

    Ventilator Pamulihan Énergi Panas Ditunda

    Ventilator pamulihan énergi nyaéta sistem ventilasi sentral anu nyayogikeun hawa seger, ngaluarkeun hawa bulukan dina jero ruangan sareng ngimbangan kalembaban dina jero gedong. Di sagigireun éta, aranjeunna tiasa nganggo panas anu kapulih tina hawa bulukan pikeun ngahanca hawa bersih anu lebet kana suhu anu raos. Ieu sadayana ngabantosan pikeun nyiptakeun lingkungan anu bersih sareng nyaman anu ningkatkeun kasajahteraan pangguna ngawangun. Fitur Utama Ventilator Pamulihan Énergi EPA-Smart: Volume hawa anu jembar tina 150m3 / jam dugi ka 6000m3 / jam, 10 kecepatan sareng ...
  • Wall Mounted Energy Recovery Ventilators

    Témbok Pamulihan Élmu Ventilator

    Sababaraha pemurnian HEPA tina 99% Indoor & outdoor airfiltration Panas efisiensi tinggi sareng pamulihan asor pikeun dioptimalkeun hawa dina jero rohangan positip positip pikeun ngajaga hawa anu tercemar luar kipas efisiensi tinggi ku motor DC Remote control Air Index Index (AQI) monitoring Jampé Operasi gampang dipasangna 
  • Vertical Energy Recovery Ventilator with HEPA Filters

    Ventilator Pamulihan Énergi nangtung sareng Saringan HEPA

    Filtrasi tripel 99% HEPA filtrasi Tekanan jero rohangan positip Tekanan tinggi tingkat énergi tingkat efisiensi Pilihan kipas efisiensi tinggi sareng motor DC Remote control Desain warna-warni Manajemen visual tampilan LCD Vertical Energy Recovery Ventilators
  • Rotary Heat Exchangers

    Panukeur Panas Rotary

    Fitur utama tina exchanger panas usaha Rotary: 1. Efisiensi tinggi tina pamulihan panas anu masuk akal atanapi entalpi 2. Sistem panyegelan labirin ganda mastikeun kabocoran hawa minimal. 3. Usaha beberesih diri manjangan siklus jasa, ngirangan biaya perawatan. 4. Sektor purge ganda ngaminimalkeun takeover tina hawa buang kana aliran udara pasokan. 5. Hirup-waktos-lubricated bantalan teu kedah perawatan dina panggunaan normal. 6. Juru bicara interior digunakeun pikeun mékanis ngabeungkeut laminasi rotor pikeun nguatkeun roda. 7. ...
  • Heat Pipe Heat Exchangers

    Panukar Panas Pipa Panas

    Fitur Utama Pipa Panas Panukar Panas 1. Ngalarapkeun tabung kobér sareng sirip aluminium hidrofilik, résistansi hawa anu handap, kirang cai kondensasi, langkung hadé anti korosi. 2. Pigura baja galvanis, résistansi anu hadé pikeun korosi sareng daya tahan anu langkung luhur. 3. Bagian insulasi panas misahkeun sumber panas sareng sumber tiis, teras cair dina jero pipa henteu aya perpindahan panas ka luar. 4. Struktur hawa campuran jero khusus, distribusi aliran udara anu langkung seragam, ngajantenkeun bursa panas langkung cekap. 5. Béda wor ...
12 Teras> >> Halaman 1/2