Pabrik sareng Lokakarya

Manufaktur Industri Solusi HVAC

Ihtisar

Industri pabrik sok gaduh permintaan anu kuat pikeun AC sabab mangrupikeun konsumen tanaga utama dina sagala rupa bidang. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman kabuktosan dina rarancang sareng instalasi HVAC komérsial / industri, Airwoods ogé ahli kana kabutuhan kontrol iklim anu rumit pikeun pabrik sareng fasilitas industri. Ngalangkungan desain sistem anu optimal, itungan data anu akurat, pamilihan alat-alat sareng susunan distribusi hawa, Airwoods ngarobih solusi anu hemat sareng hemat energi pikeun konsumén, ngaoptimalkeun kaluaran sareng ngaminimalkeun biaya pikeun bisnis manufaktur dina nyumponan tungtutan konsumén urang anu paling ketat.

Syarat HVAC Pikeun Pabrik & Lokakarya

Sektor pabrikan / industri ngagambarkeun rupa-rupa manaskeun sareng kabutuhan pendinginan, sareng pabrik masing-masing sareng bengkel masing-masing ngagaduhan syarat anu unik. Pabrik anu beroperasi dina siklus produktivitas 24 jam meryogikeun sistem HVAC anu mantap pisan anu tiasa ngajaga kontrol iklim anu konstan, tiasa dipercaya kalayan pangropéa anu kawilang rendah. Pabrik produk tangtu meryogikeun pangendali iklim anu ketat dina rohangan ageung kalayan henteu aya variasi suhu, atanapi suhu anu béda sareng / atanapi tingkat asor dina sababaraha bagéan fasilitas.

Nalika produk anu diproduksi ngahasilkeun bahan kimia tina produk sampingan udara sareng partikel, ventilasi sareng panyaringan anu leres kedah pikeun panangtayungan kaséhatan sareng produk karyawan. Pabrik éléktronika atanapi komponén komputer ogé tiasa meryogikeun kaayaan kabersihan.

solutions_Scenes_factories01

Bengkel manufaktur mobil

solutions_Scenes_factories02

Bengkel pabrik éléktronik

solutions_Scenes_factories03

Bengkel ngolah kadaharan

solutions_Scenes_factories04

Percetakan Gravure

solutions_Scenes_factories05

Pabrik chip

Solusi Airwoods

Kami ngararancang sareng ngawangun kualitas luhur, kinerja tinggi, solusi HVAC khusus anu fleksibel pikeun sababaraha rupa aplikasi manufaktur sareng industri, kalebet industri beurat, industri pangan sareng minuman, manufaktur berteknologi tinggi, sareng pabrik farmasi anu ngabutuhkeun lingkungan kamar bersih.

Kami ngadeukeutan unggal proyek salaku kasus anu unik, masing-masing ngagaduhan tantangan masing-masing pikeun ditujukeun. Kami ngalaksanakeun penilaian pinuh pikeun kabutuhan konsumén, kalebet ukuran fasilitas, tata struktural, rohangan fungsional, standar kualitas udara anu diresepkeun sareng sarat anggaran. Insinyur urang teras ngararancang sistem anu cocog sareng sarat khusus ieu, naha ngalangkungan komponén dina sistem anu tos aya, atanapi ngawangun sareng masang sistem anu anyar pisan. Kami ogé tiasa nyayogikeun sistem pamantauan kontrol pinter pikeun ngabantosan anjeun ngatur daérah khusus dina waktos-waktos khusus, ogé rupa-rupa rencana jasa sareng perawatan pikeun ngajaga sistem anjeun jalan anu paling saé pikeun taun anu bakal datang.

Pikeun pabrik sareng fasilitas industri, produktivitas sareng épisiénsi mangrupikeun konci pikeun kasuksesan, sareng sistem HVAC anu teu cocog atanapi henteu cekap tiasa mangaruhan pisan pikeun duanana. Éta sababna Airwoods hipu pikeun nyayogikeun solusi anu awét, dipercaya sareng éfisién pikeun palanggan industri urang, sareng naha konsumén kami parantos ngandelkeun kami pikeun kéngingkeun padamelan anu munggaran.

Rujukan Proyék