• Mouth Glass Wool Sandwich Panels

    Panél Sandwich Wol Kaca Sungut

    Panél Sandwich Wol Kaca Sungut

  • Cleanroom Aluminium Profile
  • Horizontal Flow Clean Bench

    Bangku Aliran Bersih Horisontal

    Bangku Aliran Bersih Horisontal

  • Electronic Lock Pass Boxes

    Éléktronik Lock Box Buleud

    Éléktronik Lock Box Buleud

  • Air Shower

    Pancuran Udara

    Sateuacan operator lebet kamar bersih, hawa bersih dianggo pikeun niup partikel lebu kana permukaan bajuna, pikeun nyegah lebu tina pancuran udara sareng ngirangan biaya operasional ruang pemurnian kalayan épéktip. Ku nerapkeun kipas panto dua kali silih sambung ngalangkungan poto-listrik poto, éta kéngingkeun nyaluyukeun waktos kanggo pancuran udara, pikeun ngasupkeun otomatis ngamimitian. Unit tunggal tiasa dianggo, atanapi multi unit tiasa dirakit pikeun hubungan ka ...
  • Rabbet Type Glass Magnesium Laminboard

    Laminboard Kaca Tipe Kelenci

    Jinis Rabbet Kaca magnésium laminboard. Lebar épéktip: 1150mm Kandel: 50mm-150mm (numutkeun kabutuhan konsumén) Panjangna: Éta didamel numutkeun kabutuhan pangguna akhir sareng sarat proyék. Bahan inti: Inti kerung magnésium kaca, wol batu magnésium gelas, busa magnésium kaca, gelas magnésium honeycomb aluminium, gelas kertas magnésium madu. Struktur ereksi sareng aplikasi: Gabungan Rabbet. Hal ieu seueur dianggo dina: Papan Indoor sareng outdoor pikeun nyucikeun pabrik ...
  • Medical Airtight Door for Operating Room

    Panto Airtight Médis pikeun Ruang Operasi

    Fitur Réntétan desain panto ieu dumasar kana desain GMP sareng syarat kaamanan. Éta mangrupikeun panto sareng desain otomatis khusus pikeun ruang operasi rumah sakit, daérah bangsal rumah sakit, taman kanak-kanak. Pilih motor DC brushless efisiensi tinggi kalayan ukuran alit, kakuatan ageung, low noise sareng umur panjang. Gasket panyegelan kualitas luhur ditatah di sakitar daun panto, caket kana panto baju nalika ditutup, kalayan sesak hawa anu saé. Pilihan ngetik Jenis pilihan Panel sandwich Panel kerajinan panto Tembok tembok Tembok ketebalan (mm) ...
  • Tongue and Groove Type Hollow Core MGO Board

    Basa sareng Alur Tipe Hollow Core MGO Board

    Beungeutna tingkat luhur poliéster, poliéster PVDF sareng cet fluororesin. Lambaran logam raray tiasa dianggo lambar galvanis, lambar stainless steel # 304, lambar aluminium-magnesium-managanese sareng lambar paduan aluminium. Janten ngagaduhan anti korosi, tahan asam, anti krak, tahan termosténsi sareng tahan sepuh. Bahan inti tahan tahan seuneu kelas A (kacuali madu lebah kertas). Teu aya lebur nalika ngaduruk atanapi suhu luhur ngaduruk netes. Salaku produk pilihan kahiji ...
  • Vertical Flow Clean Bench

    Bangku Aliran nangtung nangtung

    Bangku hawa bersih nangtung ngadopsi bentuk aliran hawa dina prinsip pemurnian aliran arah hiji nangtung, anu ngahijikeun kipas sentrifugal sora low, kasus tekanan statis sareng saringan efisiensi tinggi kana struktur unit tunggal. Produk ieu tiasa ngadopsi bangku pamisah pikeun ngirangan pangaruh ku geter. Mangrupikeun salah sahiji alat panyucian hawa anu nyayogikeun kagunaan anu langkung kuat pikeun lingkungan bersih luhur lokal. Pamakéan produk ieu tiasa ningkatkeun kaayaan prosés ...
  • Laminar Pass-box

    Laminar Pass-box

    Laminar pass-box digunakeun pikeun acara-acara ngawatesan kabersihan kabersihan, sapertos Pusat Pencegahan Panyakit, bio-farmasi, lembaga panilitian ilmiah. Mangrupikeun alat pipisahan pikeun nyegah kontaminasi silang udara antara kamar anu bersih. Prinsip operasi: iraha waé panto rohangan kelas handap langkung kabuka, pas-kotak badé nyayogikeun aliran laminar sareng nyaring partikel udara kaluar tina ruang angkasa kalayan kipas sareng HEPA, supados mastikeun yén hawa tina rohangan bersih kelas anu langkung luhur nyaéta sanés ...
  • Negative Pressure Weighing Booth

    Booth Timbangan Tekanan négatip

    Stan timbangan tekanan négatip mangrupikeun perlengkapan bersih lokal, anu utamina diterapkeun dina penimbangan proporsi obat-obatan sareng sub-pengepakan pikeun nyegah bubuk médis tina nyebar atanapi ngagedékeun, pikeun nyegah cilaka inhalasi pikeun awak manusa sareng pikeun nyegah kontaminasi silang antara tempat kerja sareng ruang kamar bersih. Prinsip operasi: partikel udara anu disaring tina hawa ruang angkasa sareng kipas, saringan efisiensi utami, saringan efisiensi sedeng sareng HEPA, tekanan négatip stan beuratna ...
  • All Steel Laboratory Bench

    Sadaya Bangku Laboratorium Baja

    Awak kabinet Sadaya Bangku Laboratorium Baja sacara saksama dilakukeun kalayan lambar waja anu dibeken tiis ngaliwatan séri prosés kompléks hears, bending, welding, press and burnishing sareng ngalangkungan epoxy bubuk korosi-resistence treatment. Éta tahan cai, bakteriostatik, sareng gampang dibersihkeun.
123 Teras> >> Halaman 1/3