Gedong Komérsial

Gedong Komérsial Solusi HVAC

Ihtisar

Dina séktor gedong komérsial, manaskeun sareng manaskeun anu épisién sanés ngan ukur konci pikeun nyiptakeun staf sareng lingkungan anu ramah pelanggan, tapi ogé tetep ngajaga biaya operasi. Naha éta hotél, kantor, supermarket atanapi gedong komersial umum sanésna kedah mastikeun jumlah pemanasan atanapi pendinginan, sareng ngajaga kualitas udara anu saé. Airwoods ngartos kabutuhan khusus wangunan komérsial sareng tiasa ngarobih solusi HVAC pikeun ampir konfigurasi, ukuran atanapi anggaran.

Syarat HVAC Pikeun Gedong Komérsial

Gedong perkantoran sareng ruang ritel tiasa dipendakan dina gedong sadaya ukuran sareng bentuk, masing-masing ngagaduhan tantangan masing-masing nalika mendesain sareng masang HVAC. Tujuan utami pikeun kaseueuran rohangan ritel komérsial nyaéta ngatur sareng ngajaga suhu anu raoseun pikeun palanggan anu datang ka toko, rohangan ritel anu panas teuing atanapi tiris teuing tiasa nampilkeun gangguan pikeun anu mésér. Sedengkeun pikeun gedong kantor, ukuran, tata ruang, jumlah kantor / pagawé, bahkan umur gedongna kedah ditimbang kana persamaan. Kualitas hawa jero rohangan ogé mangrupikeun faktor anu penting pikeun diperhatoskeun. Nyaring sareng ventilasi anu leres penting pikeun pencegahan bau sareng mayungan kasehatan pernapasan pelanggan sareng staf. Sababaraha rohangan komérsial tiasa meryogikeun pangaturan suhu 24-7 di panjuru fasilitas pikeun ngalestarikeun panggunaan énergi nalika waktos-waktos rohangan henteu diilikan.

solutions_Scenes_commercial01

Hotél

solutions_Scenes_commercial02

Kantor

solutions_Scenes_commercial03

Supermarkét

solutions_Scenes_commercial04

Puseur kabugaran

Solusi Airwoods

Kami nyayogikeun sistem HVAC anu inovatif, éfisién, dipercaya pikeun minuhan kualitas hawa dina jero ruangan. Ogé kalenturan, sareng tingkat sora anu diperyogikeun pikeun gedong perkantoran sareng rohangan ritel, dimana kanyamanan sareng produktivitas janten prioritas. Pikeun desain sistem HVAC, urang tumut kana faktor sapertos ukuran rohangan, infrastruktur / alat ayeuna, sareng jumlah kantor atanapi kamar anu masing-masing diatur. Kami bakal insinyur solusi anu didasarkeun pikeun nyayogikeun kinerja maksimum bari ngajaga biaya konsumsi énergi anu tiasa diatur. Kami ogé tiasa damel sareng klien kami pikeun ngabantosan aranjeunna nyumponan standar kualitas hawa dina rohangan anu ketat. Upami klien langkung milih panas atanapi niasa rohangan ngan ukur dina jam kerja, urang tiasa ngahémat artos dina tagihan énergi anjeun ku cara nyayogikeun sistem kontrol pinter pikeun ngabantosan anjeun ngajadikeun otomatis pemanasan sareng jadwal pendinginan pikeun fasilitas anjeun, bahkan ngajaga suhu anu béda pikeun kamar anu béda.

Nalika ngeunaan HVAC pikeun palanggan ritel komérsial urang, teu padamelan ageung teuing, leutik teuing atanapi rumit teuing. Kalayan langkung ti 10 taun pangalaman, Airwoods parantos ngawangun reputasi salaku pamimpin industri dina nyayogikeun solusi HVAC khusus kanggo jajaran bisnis.