• Suspended DX Air Handling Unit

    Ditunda Unit Penanganan Udara DX

    Ditunda Unit Penanganan Udara DX
  • Heat recovery DX Coil Air Handling Units

    Panas recovery DX Coil Air Penanganan Unit

    Digabungkeun sareng téknologi inti HOLTOP AHU, DX (Direct Expansion) coil AHU nyayogikeun unit AHU sareng outdoor condensing. Mangrupikeun solusi anu fleksibel sareng saderhana pikeun sadaya daérah gedong, sapertos mall, kantor, Bioskop, Sakola sareng sajabana Ékspansi langsung (DX) pamulihan panas sareng unit AC anu nyucikeun mangrupikeun unit pangobatan udara anu ngagunakeun hawa salaku sumber tiis sareng panas , sareng mangrupikeun alat terpadu tina sumber anu tiis sareng panas. Éta diwangun ku bagian kondensasi komprési anu didinginkan ku hawa ...