• Holtop DC Inverter DX Air Handling Unit

    Holtop DC Inverter DX Air Penanganan Unit

    HOLTOP HFM series DX Air Handling Unit kalebet DC Inverter DX AC unit outdoor sareng frékuénsi konstanta DX hawa
    unit outdoor kondisioner dua séri ieu. Kapasitas inverter DC DX AHU nyaéta 10-20P, sedengkeun kapasitas frékuénsi konstan
    DX AHU nyaéta 5-18P. Dina dasar frekuensi DX AHU anu konstan, DC Inverter DX AHU anu nembé dikembangkeun ngadopsi uap anu ditingkatkeun
    téknologi suntikan pikeun muka éra anyar manaskeun suhu handap. Desain anyar sistem AC na dikembangkeun ku nyalira
    program kontrol masihan pinuh pikeun kinerja produk sareng nyandak pangguna pangalaman AC anu langkung raoseun.

  • Air Purifiers with Disinfection Function

    Pemurni Cai kalayan Fungsi Disinféksi

    Téknologi ngabéréskeun molekular tingkat disinfection hawa tipe sterilization pemurni nyaéta nepi ka 99,9%. Laju Pangiriman Udara Bersih (CADR): 480m3 / jam, cocog pikeun daérah 40-60m2. Éféktif nyabut bau sareng nyucikeun PM2.5, halimun, sari, lebu, VOC. Pemurni hawa parantos diuji di pusat deteksi mikrobiologi. Tingkat pembunuhan pikeun virus H1N1 sareng virus H3N2 sakitar 99,9%.

  • Industrial Combined Air Handling Units

    Hijian Ngatur Air Gabungan Industrial

    Industrial AHU dirarancang khusus pikeun pabrik modéren, sapertos Otomotif, Éléktronik, pesawat ruang angkasa, Farmasi jsb. Holtop nyayogikeun solusi pikeun nanganan suhu hawa dina jero ruangan, kalembaban, kabersihan, hawa seger, VOC jsb.

  • Holtop Modular Air Cooled Chiller With Heat Pump

    Holtop Modular Air Cooled Chiller Kalayan Pompa Panas

    Holtop Modular Air Cooled Chillers mangrupikeun produk pangénggalna urang dumasar kana langkung ti dua puluh taun panilitian & pamekaran teratur, akumulasi téknologi sareng pangalaman manufaktur anu ngabantosan kami pikeun ngembangkeun chillers kalayan kinerja anu stabil & dipercaya, épisiator ningkatna épisiator & épisién panas épisién anu hadé. Ku cara ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngahémat énergi, ngajagi lingkungan sareng ngahontal sistem AC anu raoseun.

  • Airwoods Ceiling Air Purifier

    Airwoods Ceiling Air Purifier

    1. Nangkep sareng maéhan virus kalayan épisiensi tinggi. Cabut H1N1 langkung ti 99% dina waktos sajam.
    2. Résistansi tekanan rendah kalayan tingkat filtrasi lebu 99,9%
    3. Pamasangan jinis celling kanggo kamar sareng rohangan komérsial

  • Rooftop Packaged Air Conditioner

    Rooftop rangkep AC

    AC dina bungkus atap nganggo adopsi komprésor gulung R410A anu dipimpin ku kinerja operasi anu stabil, unit pakét tiasa dilarapkeun kana sababaraha bidang, sapertos transportasi karéta, tutuwuhan industri, jst. Holtop rooftop rangkep AC nyaéta pilihan anu pangsaéna pikeun tempat anu peryogi. noise jero rohangan minimum sareng biaya instalasi anu murah.

  • Single Room Wall Mounted Ductless Heat Energy Recovery Ventilator

    Témbok Kamar Tunggal dipasang Ventilator Énergi Panas Panas Saluran

    Ngajaga régenerasi panas sareng kasaimbangan asor jero rohangan
    Cegah kalembaban jero ruangan sareng kapang ngawangun-up
    Ngurangan biaya pemanasan sareng AC
    Suplai hawa seger
    Ékstrasi hawa bulukan tina kamar
    Meakeun tanaga sakedik
    Operasi tiiseun
    Énergi keramik éfisién tinggi

  • Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Vertikal Tipe Panas Pompa Énergi Panas Pamulihan Ventilator

    Sistem pompa panas buit-in pikeun ngahontal sababaraha pamulihan énergi sareng efisiensi anu langkung luhur; Éta tiasa wok salaku AC seger dina usum urus, pasangan anu hadé sareng sistem AC; Kontrol suhu sareng asor anu tetep pikeun hawa seger, kalayan kontrol konsentrasi CO2, gas ngabahayakeun sareng pemurnian PM2.5 supados hawa seger langkung raoseun sareng langkung séhat. Fitur Pompa Panas Énergis Tipe Vertikal Panas Ventilator Pamulihan Panas:  
  • Mouth Glass Wool Sandwich Panels

    Panél Sandwich Wol Kaca Sungut

    Panél Sandwich Wol Kaca Sungut

  • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

    Sadaya Sistem AC ACF VRF

    VRF (AC multi-hubungkeun) mangrupikeun jinis AC pusat, anu biasa dikenal salaku "one connect more" ngarujuk kana sistem AC primér anu di tempat hiji unit luar nyambungkeun dua atanapi langkung unit jero ruangan ngalangkungan pipa, sisi luarna ngadopsi bentuk transfer panas anu disejukkeun ku hawa sareng sisi jero nganut bentuk perpindahan panas penguapan langsung. Ayeuna, sistem VRF seueur dianggo di gedong alit sareng sedeng sareng sababaraha gedong umum. Karakteristik VRF Ce ...
  • Combined Air Handling Units

    Gabungan Unit Penanganan Udara

    Desain Bagéan Halus Kasus AHU;
    Desain Modél Standar;
    Anjog Téhnologi Teras Pamulihan Panas;
    Kerangka Allay Aluminium & Sasak Nylon Tiis;
    Panel Kulit Ganda;
    Asesoris fléksibel aya;
    Kinerja luhur cai tiis / pemanasan coil;
    Kombinasi saringan sababaraha;
    Kipas kualitas luhur;
    Pangropéa langkung merenah.

  • Water Cooled Air Handling Units

    Cai Ngatur Cai Ngatur Air

    Unit penanganan udara dianggo di sapanjang menara ngagurilep sareng tiis pikeun medar sareng ngajaga hawa ngalangkungan prosés pemanasan, ventilasi, sareng pendinginan atanapi AC. Pawang udara dina unit komérsial mangrupikeun kotak ageung anu diwangun ku pemanasan sareng coil pendingin, blower, racks, kamar, sareng bagian sanés anu ngabantosan pawang hawa dina ngalaksanakeun tugasna. Pawang hawa dihubungkeun sareng saluran na hawa ngalirkeun tina unit penanganan hawa ka saluran, teras ...
123456 Teras> >> Halaman 1/6