• Holtop Rooftop Packaged Air Conditioner

    Holtop Rooftop rangkep AC

    ACtop bungkus hateup Holtop ngadopsi kompresor gulung R410A anu ngarah ka industri kalayan kinerja operasi anu stabil, unit pakét tiasa dilarapkeun kana sababaraha bidang, sapertos transportasi karéta, tutuwuhan industri, jst. Holtop rooftop rangkep AC nyaéta pilihan anu pangsaéna pikeun tempat dimana waé meryogikeun minimal noise internal sareng biaya instalasi anu murah.

    Ramah lingkungan: Tipe ramah lingkungan R410A refrigerant, kirang jumlah suntikan refrigerant.

    Mantap sareng dipercaya: Compressor didamel ku bahan tahan panas, suku cadang impor tina merek kelas dunya, struktur anu kuat sareng kinerja anu dipercaya.

    Rangkep sareng Desain Kompak: Terpadu sareng unit jero rohangan sareng unit outdoor pikeun nurunkeun inpormasi proyék, nyingkat periode instalasi, ngahémat rohangan pamasangan sareng gampang ngaropea dina operasi sapopoé.

  • Single Room Wall Mounted Ductless Heat Energy Recovery Ventilator

    Tunggal Kamar Tembok Dipasang Ductless Panas Énergi Ventilator

    Ngajaga régenerasi panas sareng kasaimbangan asor jero rohangan
    Cegah kalembaban jero ruangan sareng kapang ngawangun-up
    Ngurangan biaya pemanasan sareng AC
    Suplai hawa seger
    Ékstrasi hawa bulukan tina kamar
    Meakeun tanaga sakedik
    Operasi tiiseun
    Énergi keramik énergi tinggi éfisién

  • Airwoods Ceiling Air Purifier

    Airwoods Ceiling Air Purifier

    1. Nangkep sareng maéhan virus kalayan épisiénsi tinggi. Cabut H1N1 langkung ti 99% dina waktos sajam.
    2. Résistansi tekanan rendah kalayan tingkat filtrasi lebu 99,9%
    3. Pamasangan jinis celling kanggo kamar sareng rohangan komérsial

  • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

    Sadaya Sistem AC ACF VRF

    VRF (AC multi-hubungkeun) mangrupikeun jinis AC pusat, anu biasa dikenal salaku "one connect more" ngarujuk kana sistem AC primér anu di tempat hiji unit luar nyambungkeun dua atanapi langkung unit jero ruangan ngalangkungan pipa, sisi luarna ngadopsi bentuk transfer panas anu disejukkeun ku hawa sareng sisi jero nganut bentuk perpindahan panas penguapan langsung. Ayeuna, sistem VRF seueur dianggo di gedong alit sareng sedeng sareng sababaraha gedong umum. Karakteristik VRF Ce ...
  • Combined Air Handling Units

    Gabungan Unit Penanganan Udara

    Desain Bagéan Halus Kasus AHU;
    Desain Modul Standar;
    Anjog Téhnologi Teras Pamulihan Panas;
    Kerangka Allay Aluminium & Sasak Nylon Tiis;
    Panel Kulit Ganda;
    Asesoris fléksibel aya;
    Kinerja tinggi coil / pemanasan cai coil;
    Kombinasi saringan sababaraha;
    Kipas kualitas luhur;
    Pangropéa langkung merenah.

  • Air Purifiers with Disinfection Function

    Pemurni Hawa kalayan Fungsi Disinféksi

    Téhnologi ngabéréskeun molekul tingkat disinfection hawa tingkat sterilisasi pemurni nyaéta dugi ka 99,9%. Laju Pangiriman Udara Bersih (CADR): 480m3 / jam, cocog pikeun daérah 40-60m2. Éféktif nyabut bau sareng nyucikeun PM2.5, halimun, sari, lebu, VOC. Pemurni hawa parantos diuji di pusat deteksi mikrobiologi. Tingkat pembunuhan pikeun virus H1N1 sareng virus H3N2 sakitar 99,9%.

  • Water Cooled Air Handling Units

    Cai Ngatur Cai Ngatur Unit Air

    Unit penanganan udara dianggo di sisi menara ngagurilep sareng menara supados medar sareng ngajaga hawa ngalangkungan prosés pemanasan, ventilasi, sareng pendinginan atanapi AC. Pawang udara dina unit komérsial mangrupikeun kotak ageung anu diwangun ku pemanasan sareng coil pendingin, blower, racks, kamar, sareng bagian sanés anu ngabantosan pangurus udara dina ngalaksanakeun tugasna. Pawang hawa dihubungkeun sareng saluran na hawa ngalirkeun tina unit penanganan hawa ka saluran, teras ...
  • Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Tipe Vertical Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Sistem pompa panas buit-in pikeun ngahontal sababaraha pamulihan énergi sareng efisiensi anu langkung luhur; Éta tiasa wok salaku AC seger dina usum urus, pasangan anu hadé sareng sistem AC; Kontrol suhu sareng asor anu tetep pikeun hawa seger, kalayan kontrol konsentrasi CO2, gas bahaya sareng pemurnian PM2.5 supados hawa seger langkung raoseun sareng langkung séhat. Fitur Pompa Panas Énergis Tipe Vertikal Panas Ventilator Pamulihan Panas:  
  • Suspended DX Air Handling Unit

    Ditunda Unit Penanganan Udara DX

    Ditunda Unit Penanganan Udara DX

  • LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frékuénsi Konversi Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frékuénsi Konversi Screw Chiller

  • Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller

  • Horizontal Flow Clean Bench

    Bangku Aliran Bersih Horisontal

    Bangku Aliran Bersih Horisontal

123456 Teras> >> Halaman 1/6