• Holtop DC Inverter DX Air Handling Unit

  Njësia e Trajtimit të Ajrit Holtop DC Inverter DX

  HOLTOP HFM seria DX Njësia e Trajtimit të Ajrit përfshin njësinë e jashtme të kondicionerit DC Inverter DX dhe ajrin me frekuencë konstante DX
  kondicioner njësi e jashtme këto dy seri. Kapaciteti i inverterit DC DX AHU është 10-20P, ndërsa kapaciteti i frekuencës konstante
  DX AHU është 5-18P. Në bazë të frekuencës konstante DX AHU, DC Inverter i sapo zhvilluar DX AHU miraton avullin e përmirësuar
  teknologjia e injektimit për të hapur një epokë të re të ngrohjes me temperaturë të ulët. Dizajni i ri i sistemit të kondicionimit të ajrit dhe i vetë-zhvilluar
  programi i kontrollit i jep lojë të plotë performancës së produktit dhe u sjell përdoruesve një përvojë më të rehatshme të kondicionimit të ajrit.

 • Air Purifiers with Disinfection Function

  Pastrues ajri me funksion dezinfektimi

  Shkalla e sterilizimit të pastruesit të llojit të dezinfektimit të ajrit teknologjia molekulare e thyerjes është deri në 99.9%. Shkalla e Dorëzimit të Ajrit të Pastër (CADR): 480m3 / h, e përshtatshme për zonën 40-60m2. Hiqni erën në mënyrë efektive dhe pastroni PM2.5, mjegull, polen, pluhur, VOC. Pastruesi i ajrit është testuar në qendrën e zbulimit të mikrobiologjisë. Shkalla e vrasjes për virusin H1N1 dhe virusin H3N2 është rreth 99.9%.

 • Industrial Combined Air Handling Units

  Njësitë e Trajtimit të Ajrit të Kombinuar Industrial

  Industrial AHU është krijuar posaçërisht për fabrika moderne, të tilla si Automotive, Elektronike, Anije, Farmaceutike etj. Holtop ofron zgjidhje për të trajtuar temperaturën e ajrit të brendshëm, lagështinë, pastërtinë, ajrin e pastër, VOCs etj.

 • Holtop Modular Air Cooled Chiller With Heat Pump

  Çiltër ftohës ajror modular Holtop me pompë nxehtësie

  Çiltrat modularë të ftohur me ajër Holtop janë produkti ynë më i fundit i bazuar në mbi njëzet vjet kërkimesh dhe zhvillimesh të rregullta, akumulimi të teknologjisë dhe përvojës së prodhimit të cilat na ndihmuan të zhvillojmë ftohës me performancë të qëndrueshme dhe të besueshme, të përmirësuar në masë të madhe efikasitetin e transferimit të nxehtësisë së avulluesit dhe kondensatorit. Në këtë mënyrë është zgjidhja më e mirë për të kursyer energji, për të mbrojtur mjedisin dhe për të arritur një sistem të rehatshëm të kondicionimit të ajrit.

 • Airwoods Ceiling Air Purifier

  Pastruesi i ajrit në tavan i drunjve

  1. Kapni dhe vrisni virusin me efikasitet të lartë. Hiqni H1N1 mbi 99% brenda një ore.
  2. Rezistencë e ulët e presionit me 99.9% shpejtësi të filtrimit të pluhurit
  3. Instalimi i llojit të mbylljes për çdo dhomë dhe hapësirë ​​tregtare

 • Rooftop Packaged Air Conditioner

  Kondicioner i paketuar në çati

  Kondicioneri i paketuar në çati miraton kompresorin rrotullues R410A udhëheqës në industri me performancë të qëndrueshme të funksionimit, njësia e paketës mund të zbatohet në fusha të ndryshme, të tilla si transporti hekurudhor, impiantet industriale, etj. Kondicioneri i paketuar në çati Holtop është zgjedhja juaj më e mirë për çdo vend ku kërkohet zhurma minimale e brendshme dhe kostoja e ulët e instalimit.

 • Single Room Wall Mounted Ductless Heat Energy Recovery Ventilator

  Ventilues për rikuperimin e energjisë së nxehtësisë me tub pa dhoma

  Ruani rigjenerimin e nxehtësisë dhe ekuilibrin e lagështisë së brendshme
  Parandaloni lagështinë e tepërt të shtëpisë dhe grumbullimin e mykut
  Ulni kostot e ngrohjes dhe kondicionimit
  Furnizimi me ajër të freskët
  Nxirrni ajrin e ndenjur nga dhoma
  Konsumoni pak energji
  Operacioni i heshtjes
  Rigjenerator i energjisë qeramike me efikasitet të lartë

 • Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

  Ventilues për rigjenerimin e nxehtësisë të energjisë Pompë nxehtësie të tipit vertikal

  Sistemi i pompës së nxehtësisë të integruar për të arritur rikuperimin e shumëfishtë të energjisë dhe efikasitet më të lartë; Mund të jetë kondicioner i freskët në sezonin e transaksioneve, partner i mirë me sistemin e kondicionimit të ajrit; Kontroll i vazhdueshëm i temperaturës dhe lagështisë së ajrit të pastër, me kontroll të përqendrimit të CO2, gaz të dëmshëm dhe pastrim PM2.5 për ta bërë ajrin e pastër më të rehatshëm dhe më të shëndetshëm. Karakteristikë e Ventilimit të Riparimit të Energjisë së Pompës së nxehtësisë të tipit vertikal:  
 • Mouth Glass Wool Sandwich Panels

  Panelet sanduiç me lesh xhami goje

  Panelet sanduiç me lesh xhami goje

 • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

  Të gjithë sistemin e kondicionimit të ajrit DC Inverter VRF

  VRF (kondicionim i ajrit me shumë lidhje) është një lloj i kondicionimit të ajrit qendror, i njohur zakonisht si "një lidh më shumë" i referohet një sistemi primar të kondicionimit të ajrit ftohës në të cilin një njësi e jashtme lidh dy ose më shumë njësi të brendshme përmes tubacioneve, ana e jashtme miraton forma e transferimit të nxehtësisë të ftohur me ajër dhe ana e brendshme miraton formën e transferimit të nxehtësisë të avullimit të drejtpërdrejtë. Aktualisht, sistemet VRF përdoren gjerësisht në ndërtesa të vogla dhe të mesme dhe në disa ndërtesa publike. Karakteristikat e VRF Ce ...
 • Combined Air Handling Units

  Njësitë e Kombinuara të Trajtimit të Ajrit

  Projektimi i Seksionit Delikat të Çështjes AHU;
  Projektimi i Modulit Standard;
  Teknologjia kryesore kryesore e rikuperimit të nxehtësisë;
  Kuadri i Aliazhit të Aluminit & Ura e Ftohtë Najloni;
  Panele me lëkurë të dyfishtë;
  Në dispozicion pajisje shtesë fleksibël;
  Spirale uji ftohës / ngrohës me performancë të lartë;
  Kombinime të shumëfishta të filtrave;
  Tifoz me cilësi të lartë;
  Mirëmbajtje më e përshtatshme.

 • Water Cooled Air Handling Units

  Njësitë e trajtimit të ajrit të ftohur me ujë

  Njësia e trajtimit të ajrit punon krahas kullave ftohëse dhe ftohëse në mënyrë që të qarkullojë dhe mirëmbajë ajrin përmes procesit të ngrohjes, ventilimit dhe ftohjes ose kondicionimit të ajrit. Trajtuesi i ajrit në një njësi tregtare është një kuti e madhe që përbëhet nga mbështjellje ngrohëse dhe ftohëse, një ventilator, rafte, dhoma dhe pjesë të tjera që ndihmojnë mbajtësin e ajrit të bëjë punën e tij. Trajtuesi i ajrit është i lidhur me kanalin dhe ajri kalon nga njësia e trajtimit të ajrit në kanalin, dhe pastaj ...