• Sensible Crossflow Plate Heat Exchangers

  Këmbyesit e nxehtësisë së Pllakave të Ndjeshme të Ndjeshme

  Parimi i punës së këmbyesve të nxehtësisë të pllakave të ndjeshme të rrjedhjes kryq: Dy fletë alumini fqinje formojnë një kanal për rrjedhën e ajrit të freskët ose të shkarkimit. Nxehtësia transferohet kur rrjedhat e ajrit rrjedhin në mënyrë të kryqëzuar nëpër kanale, dhe ajri i freskët dhe ajri i shkarkimit ndahen plotësisht. Karakteristikat: Riparimi i ndjeshëm i nxehtësisë Ndarja totale e rrymave të ajrit të pastër dhe ajrit të shkarkimit Efikasiteti i rikuperimit të nxehtësisë deri në 80% Formë shtypi me dy anë buzë të palosura dyfishtë Vulosje plotësisht e përbashkët. Rezistenca e ndryshimit të presionit deri ...
 • Cross Counterflow Plate Heat Exchangers

  Këmbyesit e nxehtësisë të pllakave të kundërta

  Parimi i punës së shkëmbyesve të nxehtësisë të ajrit të ndjeshëm në pjatë ajrore ndër-rrjedhëse: Dy fletë alumini fqinje formojnë një kanal për rrjedhën e ajrit të freskët ose të shkarkimit. Nxehtësia transferohet kur rrjedhat e pjesshme të ajrit rrjedhin në mënyrë të kryqëzuar dhe rrjedhat e pjesshme të ajrit rrjedhin kundër përmes kanaleve, dhe ajri i freskët dhe ajri i shkarkimit ndahen plotësisht. Karakteristikat kryesore: 1. Rikuperimi i ndjeshëm i nxehtësisë 2. Ndarja totale e rrymave të ajrit të freskët dhe të shkarkimit 3. Efikasiteti i rikuperimit të nxehtësisë deri në 90% Formësimi i shtypjes 4.2-anësore 5 ....
 • Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers

  Crossflow Plate Fin Këmbyesit e nxehtësisë totale

  Parimi i punës së Holtop Crossflow Plate Fin Exchangers Total Heat (Letër ER për bërthamën e shkëmbimit enthalpy) Pllakat e sheshta dhe pllakat e valëzuara formojnë kanale për rrjedhën e ajrit të freskët ose të shkarkimit. Kur dy avujt e ajrit që kalojnë përmes shkëmbyesit në mënyrë të kryqëzuar me ndryshimin e temperaturës, energjia është rikuperuar. Karakteristikat kryesore 1. Bërë nga letra ER, e cila paraqitet nga depërtueshmëria e lartë e lagështisë, ngushtësia e mirë e ajrit, rezistenca e shkëlqyeshme e lotëve dhe rezistenca ndaj plakjes. 2. zgjuarsia e strukturuar ...
 • Rotary Heat Exchangers

  Këmbyesit rrotullues të nxehtësisë

  Karakteristikat kryesore të këmbyesit rrotullues të nxehtësisë: 1. Efikasiteti i lartë i rikuperimit të nxehtësisë së ndjeshme ose entalpisë 2. Sistemi i mbylljes së dyfishtë të labirintit siguron rrjedhje minimale të ajrit. 3. Përpjekjet për vetë pastrim zgjasin ciklin e shërbimit, duke ulur koston e mirëmbajtjes. 4. Sektori i spastrimit të dyfishtë minimizon transferimin nga ajri i shkarkimit në rrjedhën e ajrit të furnizimit. 5. Mbajtja e lubrifikuar gjatë gjithë jetës nuk kërkon mirëmbajtje nën përdorimin normal. 6. Spikalet e brendshme përdoren për të lidhur mekanikisht petëzimet e rotorit për të përforcuar timonin. 7. ...
 • Heat Pipe Heat Exchangers

  Këmbyesit e nxehtësisë së tubave të nxehtësisë

  Karakteristika kryesore e këmbyesve të nxehtësisë së tubave të nxehtësisë 1. Zbatimi i tubit bakër me fin alumini hidrofilik, rezistencë e ulët e ajrit, më pak ujë kondensimi, më mirë anti-korrozioni. 2. Kornizë çeliku e galvanizuar, rezistencë e mirë ndaj korrozionit dhe qëndrueshmëri më e lartë. 3. Seksioni i izolimit të nxehtësisë ndan burimin e nxehtësisë dhe burimin e ftohtë, atëherë lëngu brenda tubit nuk ka transferim të nxehtësisë nga jashtë. 4. Struktura speciale e brendshme e ajrit të përzier, shpërndarja më e njëtrajtshme e rrjedhës së ajrit, duke e bërë shkëmbimin e nxehtësisë më të mjaftueshëm. 5. Të ndryshme wor ...
 • Desiccant Wheels

  Rrota tharëse

  Si funksionon rrota tharëse? Rrota e thatë tharëse e lehtë funksionon në parimin e thithjes, i cili është procesi i thithjes ose thithjes me të cilin një tharës largon avujt e ujit direkt nga ajri. Ajri që do të thahet kalon përmes rrotës tharëse dhe tharësi heq avujt e ujit direkt nga ajri dhe e mban gjatë rrotullimit. Ndërsa tharësi i ngarkuar me lagështirë kaloi nëpër sektorin e rigjenerimit, avujt e ujit transferohen në një rrjedhë ajri të nxehtë, e cila është ...