• Sensible Crossflow Plate Heat Exchangers

    Penukar Panas Plasma Alur

    Prinsip Pakaryan Penukar Panas Piring Plastik Alir: Loro foil aluminium tanggi mbentuk saluran kanggo aliran udara seger utawa knalpot. Kalor ditransfer nalika aliran udara mili kanthi salib liwat saluran, lan hawa seger lan hawa pembuangan dipisahake kanthi total. Fitur: Pemulihan panas sing masuk akal Total pamisahan aliran udara & aliran udara seger Efisiensi pemulihan panas nganti 80% penet 2-sisi mbentuk Pinggiran lempitan tikel Sealing rampung. Resistensi bedane tekanan munggah ...
  • Cross Counterflow Plate Heat Exchangers

    Penukar Panas Plate Counterflow

    Prinsip kerja Cross Counterflow Air Sensible to Air Plate Heat Exchangers: Loro foil aluminium tanggi mbentuk saluran kanggo aliran udara seger utawa knalpot. Kalor ditransfer nalika aliran udara parsial mili salib lan aliran udara parsial mili liwat saluran, lan hawa seger lan hawa pembuangan dipisahake kanthi total. Fitur utama: 1. Pemulihan panas sing gampang 2. Total pemisahan aliran udara seger & knalpot 3. Efisiensi pemulihan panas nganti 90% 4.2-press press sisih 5 ....
  • Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers

    Piring Langsung Plastik Fin Total Exchanger

    Prinsip Kerja Holtop Crossflow Plate Fin Total Heat Exchanger (Kertas ER kanggo inti ijol entalpi) Plat lempeng lan piring bergelombang mbentuk saluran kanggo aliran udara seger utawa knalpot. Nalika loro kukus udara ngliwati exchanger kanthi pengaruh suhu, energi wis pulih. Fitur utama 1. Digawe saka kertas ER, sing ditampilake permeabilitas kelembapan sing dhuwur, kenceng hawa sing apik, resistensi luh sing apik, lan resistensi penuaan. 2. Kayane kabentuk ...
  • Rotary Heat Exchangers

    Panukar Panas Rotary

    Fitur utama penukar panas rotary: 1. Efisiensi tinggi pemulihan panas sing masuk akal utawa entalpi 2. Sistem penyegelan labirin kaping pindho njamin bocor udhara sing minimal. 3. Upaya ngresiki dhiri nyepetake siklus layanan, nyuda biaya perawatan. 4. Sektor pembersihan kaping pindho nyilikake takeover saka udara buang menyang aliran udara pasokan. 5. Bantalan sing dilumasi kanthi wektu-wektu ora mbutuhake pangopènan sajrone panggunaan normal. 6. Juru bicara interior digunakake kanggo mekanik laminasi rotor kanggo nguatake rodha. 7. ...
  • Heat Pipe Heat Exchangers

    Penukar Panas Pipa Panas

    Fitur Utama Panukar Panas Pipa Panas 1. Nglamar tabung kooper kanthi sirip aluminium hidrofilik, resistensi hawa sithik, kurang banyu kondensasi, anti korosi sing luwih apik. 2. Baja baja galvanis, resistensi sing apik kanggo korosi lan daya tahan sing luwih dhuwur. 3. Bagian insulasi panas misahake sumber panas lan sumber adhem, banjur cairan ing njero pipa ora ana transfer panas menyang njaba. 4. Struktur udara campuran batin khusus, distribusi aliran udara sing luwih seragam, nggawe pertukaran panas luwih cekap. 5. Beda wor ...
  • Desiccant Wheels

    Roda Desiccant

    Kepiye cara kerja roda desiccant? Roda desiccant garing sing gampang dienggo ing prinsip sorption, yaiku adsorpsi utawa proses penyerapan nalika desiccant mbusak uap banyu langsung saka udhara. Udhara sing bakal dikeringake ngliwati rodha desiccant lan desiccant mbusak uap banyu langsung saka udhara lan nahan nalika muter. Nalika desiccant sarat kelembapan ngliwati sektor regenerasi, uap banyu ditransfer menyang stream hawa sing digawe panas, yaiku ...