• Water Cooled Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara sing adhem

    Unit penanganan udara bisa digunakake bebarengan karo menara sing adhem lan adhem supaya bisa sirkulasi lan njaga hawa liwat proses pemanasan, ventilasi, lan pendinginan utawa AC. Pawang udara ing unit komersial yaiku kothak gedhe sing digawe saka koil pemanas lan pendinginan, blower, rak, kamar, lan bagean liyane sing nulungi pawang udara nindakake tugas. Pawang udara disambungake menyang saluran kerja lan udara liwat saka unit penanganan udara menyang saluran kerja, lan banjur ...
  • Suspended DX Air Handling Unit

    Unit Penanganan Udara DX sing Ditundha

    Unit Penanganan Udara DX sing Ditundha
  • Combined Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Gabungan

    Desain Bagian Halus Kasus AHU;
    Desain Modul Standar;
    Teknologi Inti Utama Pemulihan Panas;
    Kerangka Aluminium Allay & Jembatan Kadhemen Nylon;
    Panel Kulit Ganda;
    Aksesoris fleksibel kasedhiya;
    Koil banyu adhem / pemanasan kanthi kinerja dhuwur;
    Gabungan macem-macem filter;
    Penggemar kualitas dhuwur;
    Pangopènan sing luwih trep.
  • Industrial Heat Recovery Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Pamulihan Panas Industrial

    Digunakake kanggo perawatan udara ing njero ruangan. Unit Penanganan Udara Pamulihan Panas Industrial minangka peralatan pendingin udara ukuran gedhe lan medium kanthi fungsi pendinginan, pemanasan, suhu lan asor, ventilasi, pemurnian udara lan pamulihan panas kanthi panas. Fitur: Produk iki nggabungake kothak AC kanthi gabungan lan teknologi pendingin udara ekspansi langsung, sing bisa nyadari kontrol terpadu terpusat saka kulkas lan AC. Nduwe sistem sing sederhana, ...
  • Heat recovery DX Coil Air Handling Units

    Pemulihan panas Unit Penanganan Udara DX Coil

    Gabungan karo teknologi inti HOLTOP AHU, kumparan AHX DX (Ekspansi Langsung) nyedhiyakake unit AHU lan kondensasi ruangan. Iki minangka solusi sing fleksibel lan gampang kanggo kabeh area bangunan, kayata mall, kantor, Bioskop, Sekolah, lsp. Ekspansi langsung (DX) pemulihan panas lan unit pendingin udara pemurnian minangka unit perawatan udara sing nggunakake udara minangka sumber hawa adhem lan panas , lan minangka piranti integral saka sumber adhem lan panas. Iki kalebu bagean kondensasi kompresi sing adhem hawa ...
  • Heat Recovery Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Pemulihan Panas

    AC kanthi pemulihan hawa menyang udara, efisiensi pemulihan panas luwih dhuwur tinimbang 60%.
  • Dehumidification Type Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Jenis Dehumidifikasi

    Unit Penanganan Udara Jenis Dehumidifikasi Efisiensi lan reliabilitas sing dhuwur: Komponen mandhiri ing baja tahan karat sing kuat kanthi konstruksi kulit dobel… CNC digawe kanthi lapisan kelas industri, bubuk MS kulit eksternal, bubuk internal internal GI.. kanggo aplikasi khusus kayata panganan lan farmasi, kulit internal bisa SS. Kapasitas ngilangi lembab sing dhuwur. Filter ketat bocor kelas EU-3 kanggo panggunaan Air. Pilihan kaping pirang-pirang sumber panas aktif maneh: -elektrik, uap, termal flui ...
  • Industrial Combined Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Gabungan Industri

    Industrial AHU dirancang khusus kanggo pabrik modern, kayata Otomotif, Elektronik, Spaceflight, Farmasi lan liya-liyane. Holtop nyedhiyakake solusi kanggo ngatasi suhu udara ing njero ruangan, asor, kebersihan, hawa seger, VOC lsp.