Tanduran Farmasi

Solusi HVAC Pabrik Farmasi

Ringkesan

Pabrik farmasi ngandelake kinerja kamar sing resik kanggo njamin standar produk sing penting bisa digayuh.Sistem HVAC ing manufaktur bagean fasilitas farmasi diawasi kanthi rapet dening lembaga pemerintah.Gagal tundhuk karo syarat kualitas bisa nyebabake pamilik ing peraturan lan bisnis.Mulane, penting yen fasilitas farmasi dibangun ing sistem kontrol kualitas sing ketat lan ditemtokake.Desain Airwoods, mbangun lan njaga sistem HVAC lan kamar resik sing kuat sing nyukupi panjaluk ketat sing ana ing fasilitas farmasi.

Requirements HVAC kanggo Pharmaceutical

Keperluan kualitas udara njero ruangan ing plain farmasi, kalebu kontrol kelembapan lan filtrasi minangka salah sawijining aplikasi bangunan sing paling ketat.Salah sawijining proses sing paling penting yaiku ventilasi sing tepat.Amarga tujuan utama yaiku ngontrol polutan ing wilayah manufaktur lan riset, bledug lan mikroba minangka ancaman terus-terusan ing fasilitas kasebut, mbutuhake sistem nyaring lan ventilasi sing dirancang kanthi ati-ati sing netepi standar kualitas udara njero ruangan (IAQ) sing ketat lan mbantu nyilikake paparan penyakit udhara lan polutan.

Kajaba iku, amarga fasilitas farmasi mbutuhake kontrol iklim sing terus-terusan lan efektif, penting banget yen sistem HVAC cukup awet kanggo operasi terus-terusan, nanging cukup efisien kanggo njaga biaya energi sing paling murah.Pungkasan, amarga macem-macem area fasilitas bakal duwe ventilasi lan kabutuhan suhu dhewe, sistem HVAC kudu dirancang kanggo adaptasi karo syarat kontrol iklim sing beda-beda ing macem-macem bagean fasilitas kasebut.

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants01

Pabrik Farmasi Padat

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants02

Pabrik Farmasi Cairan

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants03

Pabrik Farmasi Salep

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants04

Pabrik Farmasi Bubuk

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants05

Klamben Lan Patch Pabrik Farmasi

solutions_Scenes_pharmaceutical-plants06

Produsen Piranti Medis

Solusi Airwoods

Solusi HVAC, Sistem Langit-langit terintegrasi, lan Kustomisasi Kamar sing resik mbantu nyukupi syarat kompleks industri manufaktur farmasi, sing mbutuhake kontrol partikel lan kontaminan sing ketat.

Kita nganakake penilaian lengkap babagan kabutuhan pelanggan lan nyedhiyakake desain lengkap kanthi njupuk proses produksi, peralatan, pemurnian AC, pasokan banyu lan saluran banyu, spesifikasi lan peraturan pemerintah.

Kanggo manufaktur farmasi, produktivitas lan efisiensi minangka kunci sukses.Tata letak desain kudu cukup lan kompak miturut syarat proses produksi, sing kondusif kanggo operasi produksi lan njamin manajemen proses produksi sing efektif.

Kanggo sistem pembersih udara, ana rong konsep penting.Salah sijine yaiku kontrol tekanan positif kanggo nyegah pengaruh udara njaba ing lingkungan;Lan kontrol tekanan negatif kanggo nyegah panyebaran polusi partikel ing proses produksi.Apa sampeyan butuh tekanan udara positif utawa kamar resik tekanan udara negatif, pabrikan lan distributor kamar resik sing berpengalaman, kayata Airwoods, bisa njamin desain, pangembangan, lan pangiriman solusi sing cocog karo kabutuhan sampeyan.Ing Airwoods, ahli kita duwe kawruh kerja lengkap babagan kabeh desain lan proses konstruksi kamar resik, saka bahan lan praktik paling apik kanggo peralatan HVAC sing dibutuhake kanggo macem-macem jinis aplikasi.

Referensi Proyek


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita
Ninggalake Pesen Panjenengan