• Air Purifiers with Disinfection Function

    Pemurni Udara kanthi Fungsi Disinfeksi

    Teknologi sterilisasi pembersih udara tingkat pembersih udara tingkat teknologi nganti 99,9%. Tarif Pangiriman Udara Bersih (CADR): 480m3 / jam, cocog kanggo area 40-60m2. Nyingkirake bau kanthi efektif lan ngresiki PM2.5, kabut asap, serbuk sari, bledug, VOC. Pemurni udara wis dites ing pusat deteksi mikrobiologi. Tingkat pembunuhan virus H1N1 lan virus H3N2 udakara 99,9%. 
  • Single Way Blower Fresh Air Filtration Systems

    Sistem Filtrasi Udara Segar Blower Tunggal

    Kualitas Udara Indoor sing Apik banget, Konten Oksigen Dhuwur Sistem filtrasi udara seger kanthi tunggal nyedhiyakake udara seger ruangan ing ruangan kanthi pemurnian tinggi. Iki dilengkapi saringan dobel kanthi tingkat saringan PM2.5 luwih saka 95%. Bisa digunakake kanggo nggarap ventilator pemulihan energi Holtop kanggo pemurnian udara sing luwih becik digunakake kanthi independen kanggo pemurnian udara ing sistem AC. Fungsi opsional yaiku sirkulasi njero ruangan. Ing kahanan nalika ora cocog kanggo ...
  • Fresh Air Disinfection Box for HVAC System

    Kothak Disinfeksi Udara Seger kanggo Sistem HVAC

    Fitur Sistem Kotak Disinfeksi Udara Seger
    (1) Aktivitas sing ora efisien
    Pateni virus ing udhara ing wektu sing suwe, nyuda kemungkinan panularan virus.
    (2) Inisiatif lengkap
    Macem-macem ion pemurnian diasilake lan dipancarkan ing kabeh ruang, lan macem-macem polutan sing mbebayani aktif diurai, sing efisien lan komprehensif.
    (3) Polusi nol
    Ora ana polusi sekunder lan ora ana swara.
    (4) Bisa dipercaya lan trep
    (5) Kualitas tinggi, instalasi lan pangopènan sing trep
    Aplikasi: omah omah, kantor cilik, taman kanak-kanak, sekolah lan papan liyane.