• Air Purifiers with Disinfection Function

    Pemurni Cai kalayan Fungsi Disinféksi

    Téknologi ngabéréskeun molekular tingkat disinfection hawa tipe sterilization pemurni nyaéta nepi ka 99,9%. Laju Pangiriman Udara Bersih (CADR): 480m3 / jam, cocog pikeun daérah 40-60m2. Éféktif nyabut bau sareng nyucikeun PM2.5, halimun, sari, lebu, VOC. Pemurni hawa parantos diuji di pusat deteksi mikrobiologi. Tingkat pembunuhan pikeun virus H1N1 sareng virus H3N2 sakitar 99,9%.

  • Airwoods Ceiling Air Purifier

    Airwoods Ceiling Air Purifier

    1. Nangkep sareng maéhan virus kalayan épisiensi tinggi. Cabut H1N1 langkung ti 99% dina waktos sajam.
    2. Résistansi tekanan rendah kalayan tingkat filtrasi lebu 99,9%
    3. Pamasangan jinis celling kanggo kamar sareng rohangan komérsial

  • Single Way Blower Fresh Air Filtration Systems

    Single Way Blower Sistem Saringan hawa seger

    Kualitas Udara Ruangan Anu Saé, Kandungan Oksigén Tinggi Sistem saringan hawa seger hiji arah nyayogikeun hawa seger luar ka kamar kalayan pemurnian tinggi. Éta dilengkepan saringan ganda ku tingkat filtrasi PM2.5 langkung tina 95%. Éta tiasa dianggo pikeun damel babarengan sareng ventilator recovery énergi Holtop pikeun pemurnian udara anu langkung saé boh dianggo sacara mandiri pikeun pemurnian udara dina sistem AC. Éta ngagaduhan fungsi opsional sirkulasi jero rohangan. Dina kaayaan nalika éta henteu cocog pikeun ...
  • Fresh Air Disinfection Box for HVAC System

    Boks Disinfection Air seger pikeun Sistem HVAC

    Fitur tina Sistem Kotak Disinféksi Air Seger
    (1) Inactivasi cekap
    Maéhan virus dina hawa dina waktos anu singget, ageung ngirangan kamungkinan panyebaran virus.
    (2) Inisiatif lengkep
    Rupa-rupa ion pemurnian dihasilkeun sareng dipancarkeun ka sakumna rohangan, sareng sagala rupa polutan anu ngabahayakeun sacara aktif diuraikeun, anu épisién sareng komprehensif.
    (3) Polusi nol
    Henteu aya polusi sékundér sareng enol noise.
    (4) dipercaya jeung merenah
    (5) kualitas luhur, instalasi sareng perawatan anu merenah
    Aplikasi: imah padumukan, kantor alit, TK, sakola sareng tempat-tempat sanés.