Nilai Inti

Pelanggan Mimiti / Berorientasi Jalma / Integritas / Ngarasakeun Ganti / Ngudag Parobihan, Kontinyu

Inovasi / Babagi Nilai / Sateuacanna, Langkung gancang, Langkung Profesional

NILAI PERUSAHAAN

1. Palanggan Mimiti

Kalayan sumanget pisan, urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngabantuan palanggan urang suksés sareng mastikeun yén palanggan kami salawasna ahli waris anu munggaran. Harti ayana urang aya dina nyayogikeun palayanan ka batur, ka palanggan, sareng ka masarakat.

2. Berorientasi jalma

Dumasar kana kabutuhan pangguna, urang teras-terasan ngamutahirkeun produk sareng jasa kami.

3. Integritas

Manajemén integritas, milarian bebeneran tina kanyataan, hayu konsumén yakin. Kami polah kalayan jujur, étika, tanggung jawab, lumayan dina sagala transaksi bisnis internal sareng éksternal kami pikeun kéngingkeun sareng ngajaga kapercayaan konsumén anu urang dipikacinta. Kami ngajaga confidences palanggan, jalma sareng pamangku kapentingan.

4. Ngarasakeun Gawé

Pagawean mangrupikeun bagian tina kahirupan. Karyawan Airwoods resep damel sareng nikmati kahirupan, nyiptakeun lingkungan kerja anu adil, terbuka, fleksibel sareng enerjik.

5. Ngudag Parobihan, Inovasi Berkelanjutan

Pamikiran moal kaku, sareng parobihan nyiptakeun kasempetan. Kami teras milarian solusi anu langkung saé sareng ngalakukeun padamelan anu langkung saé. Kami nyimpen panilitian R&D sareng ningkatkeun téknologi sareng jasa pikeun ngajaga biaya anu dikendali sahingga bakal langkung seueur sumberdaya anu kirang.

6. Bagikeun Nilai

Ajak réalisasi nilai, kapuasan matérial ngan ukur ku hasil tina réalisasi nilai. Ajak ngabagi kabagjaan kasuksésan sareng karesahan kagagalan pikeun ngahontal kamekaran umum.

7. Sateuacanna, Langkung gancang, Langkung Profesional

Laksanakeun samemehna sareng mendakan langkung seueur kasempetan;

Laksanakeun gancang sareng candak langkung seueur kasempetan;

Janten langkung propésional sareng kéngingkeun langkung sukses.

Misi kami pikeun janten panyadia solusi pikeun Ngawangun Konstruksi Kualitas Udara.