• LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frékuénsi Konversi Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frékuénsi Konversi Screw Chiller
  • Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller
  • CVE Series Permanent Magnet Synchronous Inverter Centrifugal Chiller

    CVE Series Permanent Magnet Syndromeous Inverter Centrifugal Chiller

    Motor inverter sinkron magnetik kecepatan tinggi permanén PMSM kakuatan tinggi sareng kecepatan luhur munggaran di dunya digunakeun pikeun chiller sentrifugal ieu. Kakuatanna langkung luhur tibatan 400 kW sareng kagancangan puteran na luhur 18000 rpm. Efisiensi motor di luhur 96% sareng 97.5% maksimal, langkung luhur tibatan standar kelas 1 nasional ngeunaan kinerja motor. Éta kompak sareng hampang. 400SMW kecepatan luhur PMSM beuratna sami sareng motor induksi AC 75kW. Ku nyoko kana téknologi pendinginan spray spray spiral ka ...
  • Water-cooled Screw Chiller

    Cai-tiis Screw Chiller

    Mangrupikeun salah sahiji jinis chiller sekrup anu didinginkan ku cai sareng kompresor sekrup anu banjir anu tiasa dihubungkeun sareng sagala jinis unit coil kipas kanggo nyadar pendinginan pikeun gedong sipil atanapi industri anu ageung. 1. kontrol suhu cai Precision berkat pangaturan kapasitas stepless tina 25% ~ 100%. (Tunggal comp.) Atanapi 12.5% ​​~ 100% (dual comp.). 2. efisiensi bursa panas langkung luhur berkat metoda nguap banjir. 3. Efisiensi langkung luhur dina beban parsial berkat desain paralleling desain. 4. Tinggi reliabiliti minyak ...