• Holtop Modular Air Cooled Chiller With Heat Pump

    Holtop Modular Air Cooled Chiller Kalayan Pompa Panas

    Holtop Modular Air Cooled Chillers mangrupikeun produk pangénggalna urang dumasar kana langkung ti dua puluh taun panilitian & pamekaran teratur, akumulasi téknologi sareng pangalaman manufaktur anu ngabantosan kami pikeun ngembangkeun chillers kalayan kinerja anu stabil & dipercaya, épisiator ningkatna épisiator & épisién panas épisién anu hadé. Ku cara ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngahémat énergi, ngajagi lingkungan sareng ngahontal sistem AC anu raoseun.

  • LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frekuensi Konversi Screw Chiller

    LHVE Series Permanén Magnet Syndromeous Frekuensi Konversi Screw Chiller

  • Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller

    Modular Air-cooled Scroll Chiller

  • CVE Series Permanent Magnet Synchronous Inverter Centrifugal Chiller

    CVE Series Permanent Magnet Syndromeous Inverter Centrifugal Chiller

    Motor inverter sinkron magnetik kecepatan tinggi permanén PMSM kakuatan tinggi sareng kecepatan luhur munggaran di dunya digunakeun pikeun chiller sentrifugal ieu. Kakuatanna langkung luhur tibatan 400 kW sareng kecepatan rotasi na luhur 18000 rpm. Efisiensi motor di luhur 96% sareng 97.5% maksimal, langkung luhur tibatan standar kelas 1 nasional ngeunaan kinerja motor. Éta kompak sareng hampang. 400SMW kecepatan luhur PMSM beuratna sami sareng motor induksi AC 75kW. Ku nyoko kana téknologi pendingin spiral spray spray ka ...
  • Water-cooled Screw Chiller

    Cai-tiis Screw Chiller

    Mangrupikeun salah sahiji jinis chiller sekrup anu didinginkan ku cai sareng kompresor sekrup anu banjir anu tiasa dihubungkeun sareng sagala jinis unit coil kipas kanggo nyadar pendinginan pikeun gedong sipil atanapi industri anu ageung. 1. kontrol suhu cai Precision berkat pangaturan kapasitas stepless tina 25% ~ 100%. (Tunggal comp.) Atanapi 12.5% ​​~ 100% (dual comp.). 2. Efisiensi bursa panas langkung luhur berkat metoda nguap anu banjir. 3. Efisiensi langkung luhur dina beban parsial berkat desain paralleling desain. 4. Tinggi reliabiliti minyak ...