• Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Vertikal Tipe Panas Pompa Énergi Panas Pamulihan Ventilator

    Sistem pompa panas buit-in pikeun ngahontal sababaraha pamulihan énergi sareng efisiensi anu langkung luhur; Éta tiasa wok salaku AC seger dina usum urus, pasangan anu hadé sareng sistem AC; Kontrol suhu sareng asor anu tetep pikeun hawa seger, kalayan kontrol konsentrasi CO2, gas ngabahayakeun sareng pemurnian PM2.5 supados hawa seger langkung raoseun sareng langkung séhat. Fitur Pompa Panas Énergis Tipe Vertikal Panas Ventilator Pamulihan Panas:  
  • Ceiling Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilation System

    Siling Panas Pompa Énergi Panas Sistem Ventilasi Pamulihan

    Salaku kamekaran ékonomi, panggunaan beurat batubara sareng bahan bakar fosil pikeun ngahasilkeun debu, karbon dioksida, walirang dioksida sareng zat bahaya anu sanésna, anu ngakibatkeun hawa anu teu normal, polusi udara anu parah, sacara signifikan ningkatkeun konsentrasi zat partikel halus (PM2.5). Éta sacara serius mangaruhan karya, kahirupan sareng kaséhatan urang. Dibandingkeun sareng penukar hawa tradisional tradisional, di handap aya kaunggulan kami: 1. Sistem pamulihan panas dua tahap sareng pompa panas sareng penukar panas udara. 2. ventilasi saimbang ...