• Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

    Ventilues për rigjenerimin e nxehtësisë të energjisë Pompë nxehtësie të tipit vertikal

    Sistemi i pompës së nxehtësisë të integruar për të arritur rikuperimin e shumëfishtë të energjisë dhe efikasitet më të lartë; Mund të jetë kondicioner i freskët në sezonin e transaksioneve, partner i mirë me sistemin e kondicionimit të ajrit; Kontroll i vazhdueshëm i temperaturës dhe lagështisë së ajrit të pastër, me kontroll të përqendrimit të CO2, gaz të dëmshëm dhe pastrim PM2.5 për ta bërë ajrin e pastër më të rehatshëm dhe më të shëndetshëm. Karakteristikë e Ventilimit të Riparimit të Energjisë së Pompës së nxehtësisë të tipit vertikal:  
  • Ceiling Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilation System

    Sistemi i ventilimit të rikuperimit të nxehtësisë së energjisë së pompës së nxehtësisë

    Si zhvillim i ekonomisë, përdorimi i madh i qymyrit dhe lëndëve djegëse fosile për të prodhuar pluhur, dioksid karboni, dioksid squfuri dhe substanca të tjera të dëmshme, gjë që çon në mot anormal, ndotje të rëndë të ajrit, rritje të konsiderueshme të përqendrimit të grimcave të imëta (PM2.5). Ndikon seriozisht në punën, jetën dhe shëndetin tonë. Krahasuar me shkëmbyesin tradicional të ajrit të freskët, më poshtë janë përparësitë tona: 1. Sistemi i rikuperimit të nxehtësisë me dy faza me pompë nxehtësie dhe këmbyes nxehtësie ajri. 2. Ventilimi i ekuilibruar ...