• Single Room Wall Mounted Ductless Heat Energy Recovery Ventilator

  Ventilues për rikuperimin e energjisë së nxehtësisë me tub pa dhoma

  Ruani rigjenerimin e nxehtësisë dhe ekuilibrin e lagështisë së brendshme
  Parandaloni lagështinë e tepërt të shtëpisë dhe grumbullimin e mykut
  Ulni kostot e ngrohjes dhe kondicionimit
  Furnizimi me ajër të freskët
  Nxirrni ajrin e ndenjur nga dhoma
  Konsumoni pak energji
  Operacioni i heshtjes
  Rigjenerator i energjisë qeramike me efikasitet të lartë

 • Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

  Ventilues për rigjenerimin e nxehtësisë të energjisë Pompë nxehtësie të tipit vertikal

  Sistemi i pompës së nxehtësisë të integruar për të arritur rikuperimin e shumëfishtë të energjisë dhe efikasitet më të lartë; Mund të jetë kondicioner i freskët në sezonin e transaksioneve, partner i mirë me sistemin e kondicionimit të ajrit; Kontroll i vazhdueshëm i temperaturës dhe lagështisë së ajrit të pastër, me kontroll të përqendrimit të CO2, gaz të dëmshëm dhe pastrim PM2.5 për ta bërë ajrin e pastër më të rehatshëm dhe më të shëndetshëm. Karakteristikë e Ventilimit të Riparimit të Energjisë së Pompës së nxehtësisë të tipit vertikal:  
 • Residential Energy Recovery Ventilator with Internal Purifier

  Ventilues për rikuperimin e energjisë rezidenciale me pastrues të brendshëm

  Sistemi i filtrimit me efikasitet të lartë me tre shtresa: filtri primar, filtri mesatar dhe filtri HEPA me efikasitet të lartë. Efikasiteti i pastrimit PM2.5 i të gjithë makinës është deri në 99%. Paneli aliazh zink-alumini me performancë të lartë anti-korrozioni dhe pamje të thjeshtë dhe elegante. EPP strukturë e brendshme e integruar nëse është me forcë të lartë, rezistencë ndaj ndikimit, mbrojtje mjedisore dhe pa erë. Motor DC me 5 shpejtësi, konsum të ulët të energjisë, zhurmë të ulët dhe jetë të gjatë. Kundër rrjedha e krijuar rishtas ...
 • Fresh Air Dehumidifier

  Pastrues i ajrit të freskët

  Monitorimi i cilësisë së ajrit dhe lagështisë në shtëpinë tuaj është thelbësor për shëndetin dhe komoditetin tuaj, si dhe mbrojtjen për shtëpinë dhe sendet tuaja. Dehumidifier qendror Holtop është krijuar për të punuar me sisteme të tjerë HVAC për të sjellë ajër të pastër dhe të pastër në shtëpinë tuaj. Parimi i punës së sistemeve të dehumidifikimit të ajrit të freskët Holtop Sistemi i pastrimit dhe dehidifikimit të ajrit të freskët Holtop miraton parimin e ftohjes së dehidifikimit. Duke ulur temperaturën e ajrit, teprica ...
 • Sensible Crossflow Plate Heat Exchangers

  Këmbyesit e nxehtësisë së Pllakave të Ndjeshme të Ndjeshme

  Parimi i punës së këmbyesve të nxehtësisë të pllakave të ndjeshme të rrjedhjes kryq: Dy fletë alumini fqinje formojnë një kanal për rrjedhën e ajrit të freskët ose të shkarkimit. Nxehtësia transferohet kur rrjedhat e ajrit rrjedhin në mënyrë të kryqëzuar nëpër kanale, dhe ajri i freskët dhe ajri i shkarkimit ndahen plotësisht. Karakteristikat: Riparimi i ndjeshëm i nxehtësisë Ndarja totale e rrymave të ajrit të pastër dhe ajrit të shkarkimit Efikasiteti i rikuperimit të nxehtësisë deri në 80% Formë shtypi me dy anë buzë të palosura dyfishtë Vulosje plotësisht e përbashkët. Rezistenca e ndryshimit të presionit deri ...
 • Cross Counterflow Plate Heat Exchangers

  Këmbyesit e nxehtësisë të pllakave të kundërta

  Parimi i punës së shkëmbyesve të nxehtësisë të ajrit të ndjeshëm në pjatë ajrore ndër-rrjedhëse: Dy fletë alumini fqinje formojnë një kanal për rrjedhën e ajrit të freskët ose të shkarkimit. Nxehtësia transferohet kur rrjedhat e pjesshme të ajrit rrjedhin në mënyrë të kryqëzuar dhe rrjedhat e pjesshme të ajrit rrjedhin kundër përmes kanaleve, dhe ajri i freskët dhe ajri i shkarkimit ndahen plotësisht. Karakteristikat kryesore: 1. Rikuperimi i ndjeshëm i nxehtësisë 2. Ndarja totale e rrymave të ajrit të freskët dhe të shkarkimit 3. Efikasiteti i rikuperimit të nxehtësisë deri në 90% Formësimi i shtypjes 4.2-anësore 5 ....
 • Crossflow Plate Fin Total Heat Exchangers

  Crossflow Plate Fin Këmbyesit e nxehtësisë totale

  Parimi i punës së Holtop Crossflow Plate Fin Exchangers Total Heat (Letër ER për bërthamën e shkëmbimit enthalpy) Pllakat e sheshta dhe pllakat e valëzuara formojnë kanale për rrjedhën e ajrit të freskët ose të shkarkimit. Kur dy avujt e ajrit që kalojnë përmes shkëmbyesit në mënyrë të kryqëzuar me ndryshimin e temperaturës, energjia është rikuperuar. Karakteristikat kryesore 1. Bërë nga letra ER, e cila paraqitet nga depërtueshmëria e lartë e lagështisë, ngushtësia e mirë e ajrit, rezistenca e shkëlqyeshme e lotëve dhe rezistenca ndaj plakjes. 2. zgjuarsia e strukturuar ...
 • Ceiling Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilation System

  Sistemi i ventilimit të rikuperimit të nxehtësisë së energjisë së pompës së nxehtësisë

  Si zhvillim i ekonomisë, përdorimi i madh i qymyrit dhe lëndëve djegëse fosile për të prodhuar pluhur, dioksid karboni, dioksid squfuri dhe substanca të tjera të dëmshme, gjë që çon në mot anormal, ndotje të rëndë të ajrit, rritje të konsiderueshme të përqendrimit të grimcave të imëta (PM2.5). Ndikon seriozisht në punën, jetën dhe shëndetin tonë. Krahasuar me shkëmbyesin tradicional të ajrit të freskët, më poshtë janë përparësitë tona: 1. Sistemi i rikuperimit të nxehtësisë me dy faza me pompë nxehtësie dhe këmbyes nxehtësie ajri. 2. Ventilimi i ekuilibruar ...
 • Suspended Heat Energy Recovery Ventilators

  Ventiluesit e rikuperimit të energjisë së pezulluar të nxehtësisë

  Ventiluesit e rikuperimit të energjisë janë sisteme qendrore të ventilimit që sigurojnë ajër të pastër, heqin ajrin e ndenjur të brendshëm dhe ekuilibrojnë lagështinë brenda një ndërtese. Përveç kësaj, ata mund të përdorin nxehtësinë e rikuperuar nga ajri i ndenjur për të ngrohur ajrin e pastër që vjen në një temperaturë të rehatshme. E gjitha ndihmon për të krijuar një mjedis të pastër dhe të rehatshëm që rrit mirëqenien e përdoruesve të ndërtesave. Karakteristika kryesore e ventiluesve të rikuperimit të energjisë Eco-Smart HEPA: Vëllimi i ajrit me gamë të gjerë nga 150m3 / h në 6000m3 / h, 10 shpejtësi të vazhdueshme ...
 • Wall Mounted Energy Recovery Ventilators

  Ventiluesit e rikuperimit të energjisë të montuar në mur

  Pastrimi i shumëfishtë HEPA i 99% filtrimit të ajrit të brendshëm dhe të jashtëm Riparimi i nxehtësisë dhe lagështisë me efikasitet të lartë për komoditet të ajrit të optimizuar Presion i lehtë pozitiv i brendshëm për të mbajtur larg ajrin e ndotur në ajër për larg për larg ajrin e ndotur në ajër Tifoz me efikasitet të lartë me motorë DC Kontrolli i largët Indeksi i cilësisë së ajrit (AQI) monitorimi Operacioni i heshtjes Instalimi i lehtë 
 • Vertical Energy Recovery Ventilator with HEPA Filters

  Ventilues vertikal i rikuperimit të energjisë me filtra HEPA

  Filtrim i trefishtë Filtrim 99% HEPA Presion i lehtë pozitiv në ambiente të brendshme Shpejtësi e rigjenerimit të energjisë me efikasitet të lartë Tifoz opsional me efikasitet të lartë me motorë DC Telekomandë Dizajn me ngjyra Drejtimi vizual Ekran LCD Vertikuesit e rikuperimit të energjisë vertikale
 • Rotary Heat Exchangers

  Këmbyesit rrotullues të nxehtësisë

  Karakteristikat kryesore të këmbyesit rrotullues të nxehtësisë: 1. Efikasiteti i lartë i rikuperimit të nxehtësisë së ndjeshme ose entalpisë 2. Sistemi i mbylljes së dyfishtë të labirintit siguron rrjedhje minimale të ajrit. 3. Përpjekjet për vetë pastrim zgjasin ciklin e shërbimit, duke ulur koston e mirëmbajtjes. 4. Sektori i spastrimit të dyfishtë minimizon transferimin nga ajri i shkarkimit në rrjedhën e ajrit të furnizimit. 5. Mbajtja e lubrifikuar gjatë gjithë jetës nuk kërkon mirëmbajtje nën përdorimin normal. 6. Spikalet e brendshme përdoren për të lidhur mekanikisht petëzimet e rotorit për të përforcuar timonin. 7. ...
12 Tjetra> >> Faqja 1/2