Ventilator për rikuperimin e energjisë së nxehtësisë pa kanal, i montuar në mur për dhomë teke

Përshkrim i shkurtër:

Ruani rigjenerimin e nxehtësisë dhe ekuilibrin e lagështisë së brendshme
Parandaloni lagështinë e tepërt të brendshme dhe formimin e mykut
Ulja e kostove të ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar
Furnizimi me ajër të pastër
Nxjerrja e ajrit të ndenjur nga dhoma
Konsumoni pak energji
Operacioni i heshtjes
Rigjenerues i energjisë qeramike me efikasitet të lartë


Detajet e produktit

FAQ

ventilator për rikuperimin e energjisë në një dhomë

Karakteristikat kryesore:

 1. Furnizimi me ajër të pastër dhe nxjerrja e ajrit të ndenjur nga dhoma në mënyrë alternative
 2. Ruani rigjenerimin e nxehtësisë dhe ekuilibrin e lagështisë së brendshme
 3. Ulja e kostove të ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar
 4. Lehtë për t'u instaluar përmes murit të brendshëm me diametër vrimash nga 160-170 mm
 5. Grila automatike mund të parandalojë hyrjen e insekteve dhe rrjedhjen e ajrit të ftohtë prapa kur njësia ndalon
 6. Konsumoni pak energji
 7. Operacioni i heshtjes
 8. Parandaloni lagështinë e tepërt të brendshme dhe formimin e mykut
 9. Rigjenerues i energjisë qeramike me efikasitet të lartë
 10. Kapaku i jashtëm mund të parandalojë kullimin e shiut dhe folenë e zogjve

ventilator për rikuperimin e energjisë në një dhomë (2)

EC-Fan i kthyeshëm

Ventilator aksial i kthyeshëm me një motor EC.Për shkak të KE-së së aplikuarteknologjia e ventilatorit karakterizohet me konsum të ulët të energjisë dhe funksionim të heshtur.Motori i ventilatorit ka termik të integruarMbrojtja nga mbinxehja dhe kushinetat me top për jetë të gjatë shërbimi.

Rigjenerues i Energjisë Qeramike

Akumulatori i energjisë qeramike i teknologjisë së lartë me rigjenerimefikasiteti deri në 97% siguron rikuperimin e nxehtësisë së ajrit të nxjerrë për ngrohjen e rrjedhës së ajrit të furnizimit.Për shkak të strukturës qelizorerigjeneruesi unik ka një sipërfaqe të madhe kontakti me ajër dhe të lartëvetitë përçuese dhe akumuluese të nxehtësisë.

Rigjeneruesi qeramik trajtohet me një përbërje antibakteriale që parandalon rritjen e baktereve brenda rigjeneruesit të energjisë.Vetitë antibakteriale zgjasin për 10 vjet.

Filtrat e ajrit

Të dy filtrat e integruar të ajrit me shkallën totale të filtrimit G3 ofrojnëfurnizimi dhe nxjerrja e filtrimit të ajrit.Filtrat parandalojnë hyrjen e pluhurit dhe insekteve në ajrin e furnizimit dhe ndotjen e tyrepjesë të ventilatorit.Filtrat gjithashtu kanë trajtim antibakterial.

Pastrimi i filtrit bëhet me fshesë me korrent ose ujëshpëlarje.Zgjidhja antibakteriale nuk hiqet.Filtri F7 ështëdisponohet si aksesor i porositur posaçërisht, por kur instalohet, aizvogëlon rrjedhën e ajrit deri në 40 m³/h.

Mënyrat e funksionimit 

Mënyra e ventilimit:Ventilatori funksionon në modalitetin e nxjerrjes së ajrit ose të furnizimit me ajër me një shpejtësi të caktuar.Në rastin e funksionimit sinkron të dy ventilatorëve të lidhur, njëra njësi funksionon në modalitetin e furnizimit dhe tjetra në modalitetin e nxjerrjes.Mënyra e rigjenerimit:Ventilatori funksionon në dy cikle, 65 sekonda secili, për të siguruar rigjenerimin e nxehtësisë dhe lagështisë. mënyra e funksionimit

 

Parimi i Punës

Funksionimi i kthyeshëm i ventilatorit mundëson rigjenerimin e energjisë dhe përbëhet nga dy cikle:

CIKLI I

Ajri i ngrohtë i ndotur nxirret nga dhoma dhe gjatë kalimit të rigjeneruesit të energjisë qeramike, rikuperuesi do të thithë nxehtësinë dhe lagështinë.Në 65 sekonda, ndërsa rigjeneruesi i energjisë ngrohet, ventilatori kalon automatikisht në modalitetin e furnizimit.

CIKLI II

Ajri i freskët, por i ftohtë i jashtëm rrjedh përmes rigjeneruesit të nxehtësisë dhe thith nxehtësinë dhe lagështinë e akumuluar në mënyrë që temperatura e rrjedhës së ajrit të furnizimit të jetë afër temperaturës së dhomës.Në 65 sekonda, kur rigjeneruesi i energjisë ftohet, ventilatori kalon në modalitetin e nxjerrjes së ajrit.Cikli fillon nga fillimi.

ventilator për rikuperimin e energjisë në një dhomë (1)

Aplikacionet

Ventilatori është projektuar për të siguruar shkëmbim të vazhdueshëm mekanik të ajrit në shtëpi, zyra, hotele, kafene, salla konferencashdhe objekte të tjera banesore dhe publike.Ventilatori është i pajisur me një shkëmbyes nxehtësie qeramike që mundëson furnizimin eAjri i freskët i filtruar i ngrohur me anë të rigjenerimit të nxehtësisë së ajrit të nxjerrë.Ventilatori është projektuar për montim në mur dhe është vlerësuar për funksionim pa ndërprerje.Ajri i transportuar nuk duhet të përmbajë asnjë përzierje të ndezshme ose shpërthyese, avullim të kimikateve, substanca ngjitëse, materiale fibroze, pluhur të trashë, grimca blozë dhe vaji ose mjedise të favorshme për formimin e substancave të rrezikshme (substanca toksike, pluhur, mikrobe patogjene).

Certifikata për ventilatorin e rikuperimit të nxehtësisë në dhomë të vetme

ventilator për rikuperimin e energjisë në një dhomë (1)

Video instalimi për HRV dhomë teke

https://www.airwoods.com/manufacturing/

Na kontaktoni

Email: info@airwoods.com       Mobile Phone: +86 13242793858‬


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • Na dërgoni mesazhin tuaj:

  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
  Lini Mesazhin Tuaj