Vlerat thelbësore

Së pari klienti / Njerëzit / Integriteti / Gëzoni punën / Ndiqni ndryshimin, vazhdueshëm

Inovacioni / Ndarja e vlerës / Më herët, më i shpejtë, më profesional

VLERAT E KOMPANISE

1. Së pari Konsumatori

Me një entuziazëm të madh, ne do të bëjmë më të mirën për të ndihmuar klientët tanë të kenë sukses dhe të sigurojmë që klientët tanë të jenë gjithmonë përfituesit e parë. Kuptimi i ekzistencës sonë qëndron në ofrimin e shërbimeve për të tjerët, për klientët dhe për shoqërinë.

2. Të orientuar drejt njerëzve

Bazuar në nevojat e përdoruesve, ne vazhdimisht azhurnojmë produktet dhe shërbimet tona.

3. Integriteti

Menaxhimi i integritetit, duke kërkuar të vërtetën nga faktet, i lini klientët të jenë të sigurt. Ne veprojmë me ndershmëri, etikisht, me përgjegjësi, në mënyrë të drejtë në të gjitha transaksionet tona të brendshme dhe të jashtme të biznesit për të fituar dhe ruajtur besimin e klientëve tanë të dashur. Ne ruajmë besimin e klientëve tanë, njerëzve dhe palëve të interesit.

4. Shijoni punën

Puna është pjesë e jetës. Punonjësit e Airwoods kënaqen me punën dhe shijojnë jetën, duke krijuar një mjedis pune të drejtë, të hapur, fleksibël dhe energjik.

5. Ndiqni Ndryshimin, Inovacionin e Vazhdueshëm

Të menduarit nuk mund të jetë i ngurtë dhe ndryshimi krijon mundësi. Ne gjithmonë kërkojmë një zgjidhje më të mirë dhe e bëjmë punën tonë më mirë. Ne mbajmë kërkimin R&D dhe përmirësojmë teknologjitë dhe shërbimet për të mbajtur nën kontroll kostot duke arritur kështu më shumë me më pak burime.

6. Ndarja e vlerës

Inkurajoni realizimin e vlerës, kënaqësia materiale është vetëm një nënprodukt i realizimit të vlerës. Inkurajoni ndarjen e gëzimeve të suksesit dhe ankthin e dështimit për të arritur një rritje të përbashkët.

7. Më herët, më i Shpejtë, Më Profesional

Veproni më herët dhe gjeni më shumë mundësi;

Merrni masa më shpejt dhe shfrytëzoni më shumë mundësi;

Jini më profesionist dhe fitoni më shumë sukses.

Misioni ynë është të jemi një ofrues i zgjidhjeve për ndërtimin e konstruksioneve të cilësisë së ajrit.