• Mouth Glass Wool Sandwich Panels

  Panelet sanduiç me lesh xhami goje

  Panelet sanduiç me lesh xhami goje

 • Cleanroom Aluminium Profile
 • Horizontal Flow Clean Bench

  Stola e pastër e rrjedhës horizontale

  Stola e pastër e rrjedhës horizontale

 • Electronic Lock Pass Boxes

  Kuti elektronike të Pass Pass

  Kuti elektronike të Pass Pass

 • Air Shower

  Dush ajri

  Para se operatori të hyjë në dhomën e pastër, ajri i pastër përdoret për të hedhur ngjitësin e grimcave të pluhurit në sipërfaqen e rrobave të tij, në mënyrë që të parandalojë pluhurin nga dushi i ajrit dhe të ulë në mënyrë efektive koston operative të dhomës së pastrimit. Me zbatimin e ndërthurjes së tifozit me dy dyer përmes ndijimit foto-elektrik, lejohet të rregulloni kohën për dushin e ajrit, për të hyrë në startimin automatik. Njësia e vetme mund të përdoret, ose shumë njësi mund të mblidhen për lidhje me ...
 • Rabbet Type Glass Magnesium Laminboard

  Llambë me magnez qelqi të tipit Rabbet

  Llambë pllaka magnezi qelqi e tipit Rabbet. Gjerësia efektive: 1150 mm Trashësia: 50 mm - 150 mm (sipas kërkesës së klientëve) Gjatësia: madeshtë bërë sipas nevojës së përdoruesve fundorë dhe kërkesave të projektit. Materiali thelbësor: Bërthama e zbrazët e magnezit të qelqit, leshi i gurit të magnezit të qelqit, shkuma e magnezit të qelqit, hualli prej alumini prej magnezi qelqi, qelqi i letrës së magnezit të qelqit. Struktura e ereksionit dhe zbatimi: Lidhja e Rabbit. Përdoret gjerësisht në: Borde të brendshme dhe të jashtme për pastrimin e fabrikave të ndërtimit ...
 • Medical Airtight Door for Operating Room

  Derë e Hapur Mjekësore për Sallë

  Karakteristikë Kjo seri e dizajnit të dyerve është sipas dizajnit GMP dhe kërkesave të sigurisë. Shtë një derë automatike dhe dizajn me porosi për sallën e operacionit të spitalit, zonën e repartit të spitalit, kopshtin e fëmijëve. Zgjidhni një motor DC pa furça me efikasitet të lartë me madhësi të vogël, fuqi të madhe, zhurmë të ulët dhe jetë të gjatë. Rondelja e mbylljes me cilësi të lartë është e veshur rreth fletës së derës, afër mëngës së derës kur është e mbyllur, me një ngushtësi të mirë të ajrit. Opsioni i llojit Lloji i zgjedhjes Paneli sanduiç Paneli artizanal Dera e murit Trashësia e murit (mm) ...
 • Tongue and Groove Type Hollow Core MGO Board

  Lloji i gjuhës dhe gropës Bordi MGO i zbrazët

  Sipërfaqja është e shkallës së lartë të poliestrës, poliestrës PVDF dhe bojës fluorore. Fleta metalike e fytyrës mund të përdoret fleta e galvanizuar, fletë çeliku inox # 304, fletë alumini-magnez-managanez dhe fletë aliazh alumini. Pra, ka rezistencë të mirë anti-korrozioni, të qëndrueshëm ndaj acidit, kundër-goditjes, termostabilitetit dhe plakjes. Materialet thelbësore janë rezistente ndaj flakës së klasës A (përveç huallit të letrës). Nuk ka as shkrirje gjatë djegies dhe as temperaturë të lartë që zbërthehet. Si zgjedhje e parë o produkt ...
 • Vertical Flow Clean Bench

  Stol vertikal i rrjedhës së pastër

  Stoli vertikal i pastrimit të ajrit miraton formën e rrjedhës së ajrit në parimin e pastrimit të rrjedhës vertikale njëkahëshe, e cila integron tifozin centrifugale me zhurmë të ulët, kutinë e presionit statik dhe filtrin me efikasitet të lartë në një strukturë të vetme. Ky produkt mund të miratojë stolin e ndarjes për të zvogëluar ndikimin nga dridhjet. Isshtë një lloj pajisje për pastrimin e ajrit që siguron një shkathtësi më të fortë për mjedisin lokal me pastrim të lartë. Përdorimi i këtij produkti mund të përmirësojë kushtet e procesit ...
 • Laminar Pass-box

  Laminar Pass-box

  Laminar pass-box përdoret për raste të kontrollit të kufizuar të pastërtisë, të tilla si Qendra për Parandalimin e Vdekjes, bio-farmaceutikë, institucion kërkimor shkencor. Isshtë një pajisje ndarëse për të parandaluar ndotjen kryq të ajrit midis dhomave të pastra. Parimi i funksionimit: sa herë që dera e dhomës së pastër të klasës së ulët është e hapur, kutia e kalimit do të furnizojë rrjedhën laminare dhe do të filtrojë grimcat e ajrit nga hapësira e punës me tifoz dhe HEPA, në mënyrë që të sigurojë që ajri i dhomës së pastër të klasës më të lartë të jetë jo bashkë ...
 • Negative Pressure Weighing Booth

  Kabinë për peshimin e presionit negativ

  Kabina e peshimit të presionit negativ është një pajisje lokale e pastër, e cila zbatohet kryesisht në peshimin dhe nën-paketimin e proporcionit farmaceutik për të parandaluar përhapjen ose ngritjen e pluhurit mjekësor, në mënyrë që të shmanget dëmtimi i thithjes për trupin e njeriut dhe të shmanget kontaminimi i kryqëzuar midis hapësirës së punës dhe dhome e paster. Parimi i funksionimit: grimcat e filtruara ajrore nga ajri i hapësirës së punës me tifoz, filtri primar i efikasitetit, filtri i efikasitetit të mesëm dhe HEPA, kabina e peshimit të presionit negativ furnizon vert ...
 • All Steel Laboratory Bench

  Të gjitha stolat e laboratorit të çelikut

  Trupi i kabinetit të Të Gjithë Laboratorit të Çelikut është bërë në mënyrë të përpiktë me fletë çeliku të mbështjellë me cilësi të ftohtë përmes një serie procesesh komplekse të prerjes, përkuljes, saldimit, shtypjes dhe djegies dhe përmes trajtimit të rezistencës ndaj korrozionit ndaj pluhurit epoksi. Proofshtë i papërshkueshëm nga uji, bakteriostatik dhe pastrohet lehtë.
123 Tjetra> >> Faqja 1/3