Ne përqendrohemi në HVAC inovative dhe zgjidhje të dhomave të pastra

AIRWOODS është një ofrues kryesor global i produkteve inovative me efikasitet të ngrohjes, ventilimit dhe kondicionimit të ajrit (HVAC) dhe zgjidhjeve të plota HVAC në tregjet tregtare dhe industriale. Angazhimi ynë është t'u sigurojmë klientëve tanë shërbime dhe produkte me cilësi më të lartë me tarifa të përballueshme.

 • +

  Përvoja Vjetore

 • +

  Teknikë me përvojë

 • +

  Vende të shërbyera

 • +

  Projekti vjetor i plotë

logocouner_bg

Produkte të veçuara

Theksoj

 • Diferenca midis dhomës së pastër të presionit pozitiv dhe negativ

  Që nga viti 2007 wood Airwoods të përkushtuar për të ofruar zgjidhje gjithëpërfshirëse HVAC për industri të ndryshme. Ne gjithashtu sigurojmë zgjidhje profesionale për dhomën e pastër. Me dizajnerë të brendshëm, inxhinierë me kohë të plotë dhe menaxherë të përkushtuar të projektit, përvoja jonë ...

 • Bazat e FFU dhe Projektimi i Sistemit

  Çfarë është Fan Filter Unit? Një njësi e filtrit të ventilatorit ose FFU është thelbësore për një shpërndarës të rrjedhës laminare me një ventilator dhe motor të integruar. Ventilatori dhe motori janë aty për të kapërcyer presionin statik të filtrit të montuar brenda HEPA ose ULPA. Kjo është benefi ...

 • Si përfiton industria ushqimore nga dhomat e pastra?

  Shëndeti dhe mirëqenia e miliona njerëzve varen nga aftësia e prodhuesve dhe paketuesve për të ruajtur një mjedis të sigurt dhe steril gjatë prodhimit. Kjo është arsyeja pse profesionistët në këtë sektor mbahen me standarde shumë më të rrepta sesa ...

 • Airwoods HVAC: Vitrina e Projekteve Mongoli

  Airwoods ka realizuar me sukses mbi 30 projekte në Mongoli. Përfshinë Departamentin e Departamentit të Shtetit Nomin, Qendrën Tregtare Tuguldur, Shkollën Ndërkombëtare Hobby, Sky Garden Residence dhe më shumë. Ne i përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë ...

 • Po ngarkon kontejnerët për Projektin PCR të Bangladeshit

  Paketimi dhe ngarkimi i mirë i kontejnerit është çelësi për ta çuar dërgesën në gjendje të mirë kur klienti ynë merr në anën tjetër. Për këtë projekt të dhomave të pastra në Bangladesh, menaxheri ynë i projektit Jonny Shi qëndroi në vend për të mbikëqyrur dhe ndihmuar të gjithë procesin e ngarkimit. Ai ...