Banimi

Zgjidhja e HVAC për ndërtesat rezidenciale

Përmbledhje

Suksesi i një sistemi HVAC lidhet drejtpërdrejt me nivelet e komoditetit të ndërtesës. Ndërtesa e banimit mund të ketë nevoja të ndryshme kur bëhet fjalë për ngrohje, ventilim dhe kondicionim të ajrit. Drunjtë e ajrit kishin ekspertizën dhe burimet për të identifikuar dhe përmbushur nevojat e klientëve. Siguroni një pajisje inovative, me performancë të lartë për të zgjidhur sfidën dhe për të hartuar zgjidhjen ideale për aplikime të ndryshme.

Karakteristikë kryesore

Ajër i pastër i pastruar mjaftueshëm
Hapësirë ​​instalimi kompakte dhe e sheshtë
Kursimi i energjisë nga teknologjia e rikuperimit të nxehtësisë nga ajri në ajër

Zgjidhja

Bërthama e rikuperimit të nxehtësisë dhe sistemi DX
Shpejtësia e ndryshueshme dhe sistemi AC i daljes
Kontrolli opsional i telekomandës dhe WIFI

Aplikacion

solutions_Scenes_residential01

Banesë ose Banesa

solutions_Scenes_residential02

Shtëpi private

solutions_Scenes_residential03

Vilë

solutions_Scenes_residential04

Godinë banimi kolektive