Станбени

Решение за станбени згради HVAC

Преглед

Успехот на системот HVAC е директно поврзан со нивото на удобност на зградата. Станбената зграда може да има различни потреби кога станува збор за греење, вентилација и климатизација. Воздушните дрва имаа експертиза и ресурси за да ги идентификуваат и задоволат потребите на клиентите. Обезбедете иновативна опрема со високи перформанси за да го решите предизвикот и да дизајнирате идеално решение за различни апликации.

Клучна одлика

Доволно прочистен свеж воздух
Компактен и рамен простор за инсталација
Заштеда на енергија од технологија за обновување на топлина од воздух до воздух

Решение

Јадрото за обновување на топлината и системот DX
Променлива брзина и излезен AC систем
Факултативна далечинска и WIFI контрола

Апликација

solutions_Scenes_residential01

Стан или станови

solutions_Scenes_residential02

Приватна куќа

solutions_Scenes_residential03

Вила

solutions_Scenes_residential04

Колективна станбена зграда