• Nozzle Diffuser

  Дифузер на млазницата

  Дифузер на млазницата FK026-млазник Материјал: Алуминиум; Површинска завршница: RAL9016 или RAL9010 слој од бел прав како стандард. Карактеристики: ротација 360 °; Низок шум; 30 ° во сите насоки; Назад со амортизер за сечилото на вентилаторот е достапен. Дифузер на млазницата на млазницата FK043-Eyeball Материјал: Алуминиум; Површинска завршница: RAL9016 или RAL9010 слој од бел прав како стандард. Карактеристики: 45 ° во сите насоки; Ротација 360 °. FK048-DK-S дифузер на млазницата Материјал: Алуминиум; Површинска завршница: RAL9016 или RAL9010 слој од бел прашок како стандарден ...
 • Round Swirl Diffuser Ring Shape Diffuser

  Дифузер со облик на прстен со кружен вител

  Дифузер FKO25-кружен вител дифузер FK047-прстен форма дифузер FK047B-прстен дифузер
 • Air Grille

  Воздушна решетка

  FKO23-тркалезна воздушна решетка ABS-016 Тркалезна воздушна решетка FK007D-Отстранлива воздушна решетка единечна / двојна дефлексија FK008A-Прилагодлива воздушна решетка единечна / двојна дефлексија FK008B-Прилагодлива воздушна решетка единечна / двојна девијација FK040-воздушна решетка со двоен отклон
 • Volume Control Damper

  Амортизер за контрола на јачината на звукот

  FK029-Амортизер за контрола на јачината на звукот FK038-Амортизер за контрола на волуменот