• Клима уред спакуван на покривот

  Клима уред спакуван на покривот

  Клима уред спакуван на покривот го усвојува водечкиот во индустријата R410A компресор за лизгање со стабилни работни перформанси, единицата за пакување може да се примени во различни области, како што се железнички транспорт, индустриски постројки, итн. минимален шум во затворен простор и ниски трошоци за инсталација.

 • Прецизен клима уред во собата (серија Link-Wind)

  Прецизен клима уред во собата (серија Link-Wind)

  Карактеристики: 1. Висока ефикасност и заштеда на енергија -Оптимален дизајн на разменувач на топлина и воздушни канали со CFD, висока ефикасност и низок отпор за пренос на топлина и маса -Плисиран G4 пред-филтер со голема површина, голем капацитет и низок отпор -Класифициран Дизајн на системот за ладење, интелигентно прилагодување на капацитетот за ладење -Висока прецизност на PID-амортизерот (тип на разладена вода) - Компресор за скролување компатибилен со висок COP - Недобиен вентилатор со висок ефикасен и низок шум (дизајн за тонење) -Брзина без чекори ...
 • Прецизен клима уред во ред (серија Link-Thunder)

  Прецизен клима уред во ред (серија Link-Thunder)

  Прецизен климатизер во низа Link-Thunder, со предностите на заштеда на енергија, сигурна и сигурна интелигентна контрола, компактна структура, напредни техники, ултра висок SHR и ладење блиску до изворот на топлина, целосно ги задоволува барањата за ладење на центарот за податоци со висока густина на топлина.Карактеристики 1. Висока ефикасност и заштеда на енергија -Оптимален дизајн на разменувач на топлина и воздушен канал од CFD, со висока ефикасност и низок отпор за пренос на топлина и маса - Ултра високо сензитивна топлина стаорец...
 • Прецизен клима уред во решетката (серија Link-Cloud)

  Прецизен клима уред во решетката (серија Link-Cloud)

  Прецизниот клима уред заштедува енергија, безбеден и сигурен со интелигентна контрола.Напредните техники, ладењето во решетка и целосно суво работење ги задоволуваат барањата за ладење на современиот центар за податоци.Карактеристики 1. Висока ефикасност и заштеда на енергија -Ладење со висока густина на топлина за лесно елиминирање на жешките точки -Автоматско прилагодување на протокот на воздух и капацитет за ладење според ослободувањето на топлината на кабинетот на серверот -Поедноставен воздух...
 • GMV5 HR Multi-VRF

  GMV5 HR Multi-VRF

  Системот за враќање на топлината со висока ефикасност GMV5 ги отелотворува одличните карактеристики на GMV5 (технологија на DC инвертер, контрола на поврзувањето на вентилаторот со еднонасочна струја, прецизна контрола на излезниот капацитет, контрола на балансирање на течноста за ладење, оригинална технологија за балансирање на маслото со комора со висок притисок, контрола на излезот со висока ефикасност, ниска Технологија за контрола на работата на температурата, технологија за супер греење, висока приспособливост за проект, еколошки разладно средство).Неговата енергетска ефикасност е подобрена за 78% во споредба со конвенционалните...
 • Сите DC инвертер VRF систем за климатизација

  Сите DC инвертер VRF систем за климатизација

  VRF (Multi-connected air conditioning) е тип на централна климатизација, попозната како „one connect more“ се однесува на систем за климатизација со примарен медиум за ладење во кој една надворешна единица поврзува две или повеќе внатрешни единици преку цевки, надворешната страна прифаќа форма за пренос на топлина со воздушно ладење и внатрешната страна ја прифаќа формата за пренос на топлина со директно испарување.Во моментов, VRF системите се широко користени во мали и средни згради и некои јавни згради.Карактеристики на VRF Ce...

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
Оставете ја вашата порака