Инсталација

Проектниот тим на Ервудс е професионален тим за инсталација кој може да обезбеди поддршка за

секој проект

Инсталација

Преглед:

Airwoods не само што може да обезбеди дизајн и консултантски услуги за проекти во странство за климатизација и чисти простории за инженерство, туку исто така обезбедува услуги за изградба, инсталација и пост-продажба како едношалтерски услуги за странски инженерски проекти. Проектниот тим на Ервудс е професионален тим за инсталација што може да обезбеди поддршка за секој проект. Секој член на тимот за инсталација има големо искуство на изградба и инсталација на самото место, а водачот на тимот има големо искуство во градежништво и инсталација во странство.

Воведување и прикажување на тим за инсталација: 

Според карактеристиките и реалните потреби на проектот, тимот за инсталација може да го обезбеди целиот проект со разни професионални технички типови како што се декоратори, водоводџии, водоводџии, електричари, заварувачи итн., За да се осигура дека проектот е завршен на време и во согласност со квалитетот.