• Residential Energy Recovery Ventilator with Internal Purifier

  Резиденцијален вентилатор за обновување на енергијата со внатрешен прочистувач

  Трислоен систем за филтрирање со висока ефикасност: примарен филтер, среден филтер и филтер за висока ефикасност HEPA. Ефикасноста на прочистување на PM2.5 на целата машина е до 99%. Панел од легура на цинк-алуминиум со високи перформанси против корозија и едноставен и елегантен изглед. Интегрирана внатрешна структура на ЕПП ако е со висока јачина, отпорност на удар, заштита на животната средина и без мирис. DC мотор со 5 брзини, мала потрошувачка на енергија, низок шум и долг животен век. Ново дизајнираниот противтек ...
 • Suspended Heat Energy Recovery Ventilators

  Суспендирани вентилатори за обновување на топлинската енергија

  Вентилаторите за обновување на енергијата се централни системи за вентилација обезбедуваат свеж воздух, отстрануваат застоен воздух во затворените простории и ја балансираат влажноста во зградата. Покрај тоа, тие можат да ја користат топлината обновена од застоениот воздух за да го загреат влезниот чист воздух на удобна температура. Сето ова помага да се создаде чиста и пријатна околина што ја подобрува благосостојбата на корисниците на зградите. Главна карактеристика на Eco-Smart HEPA вентилаторите за обновување на енергијата: Волумен на воздух со широк опсег од 150m3 / h до 6000m3 / h, 10 брзини ...
 • Wall Mounted Energy Recovery Ventilators

  Вентилатори за обновување на енергијата поставени на Wallид

  Повеќекратно прочистување на ХЕПА од 99% внатрешна и надворешна филтрација на воздухот Високо ефикасно враќање на топлината и влажноста за оптимизиран комфор на воздухот Внатрешен мал позитивен притисок за да го задржите загадениот воздух на отворено далеку Вентилатор за висока ефикасност со ДЦ мотори Далечински управувач Индекс на квалитет на воздух (AQI) Мониторинг на тишина Лесна инсталација 
 • Vertical Energy Recovery Ventilator with HEPA Filters

  Вертикален вентилатор за враќање на енергијата со филтри за ХЕПА

  Трокреветна филтрација 99% HEPA филтрација Малку позитивен притисок во затворено Висока ефикасност стапка на обновување на енергијата Опционална вентилатор за висока ефикасност со DC мотори Далечински управувач Шарен дизајн Визуелно управување LCD екран Вертикални вентилатори за обновување на енергијата