• DC инвертер DX Единица за ракување со воздух

  DC инвертер DX Единица за ракување со воздух

  Карактеристики на внатрешната единица

  1. Основни технологии за обновување на топлина
  2. Технологијата за обновување на топлината Holtop може ефикасно да го намали оптоварувањето со топлина и студ предизвикано од вентилацијата, тоа е заштеда на енергија и заштита на животната средина. Дишете здрав воздух
  3. Кажете не на внатрешна и надворешна прашина, честички, формалдехид, необичен мирис и други штетни материи, уживајте во природниот свеж и здрав воздух.
  4. Удобна вентилација
  5. Нашата цел е да ви донесеме удобен и чист воздух.

   

  Карактеристики на надворешната единица

  1. Висока ефикасност на размена на топлина
  2. Повеќе водечки технологии, градење на посилен, постабилен и ефикасен систем за ладење.
  3. Операција за молчење
  4. Иновативни техники за поништување на шум, минимизирање на работниот шум и за внатрешната и за надворешната единица, создавајќи тивко опкружување.
  5. Компактен дизајн
  6. Нов дизајн на обвивка со подобра стабилност и изглед.Елементите на внатрешниот систем се од светски познати брендови за да се обезбеди висок квалитет.

 • Враќање на топлина Единици за ракување со воздух на серпентина DX

  Враќање на топлина Единици за ракување со воздух на серпентина DX

  Во комбинација со основната технологија на HOLTOP AHU, DX (директно проширување) намотката AHU обезбедува и AHU и надворешна кондензациона единица.Тоа е флексибилно и едноставно решение за сите области на зградата, како што се трговски центар, канцеларија, кино, училиште итн. Единицата за климатизација за обновување и прочистување на топлината со директно проширување (DX) е единица за третман на воздухот што користи воздухот како извор на студ и топлина , и е интегриран уред и од ладни и од топлински извори.Се состои од надворешен дел за компресија со воздушно ладење...
 • Суспендирана единица за ракување со воздух DX

  Суспендирана единица за ракување со воздух DX

  Суспендирана единица за ракување со воздух DX

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
Оставете ја вашата порака