• Индустриски комбинирани единици за ракување со воздух

    Индустриски комбинирани единици за ракување со воздух

    Индустрискиот AHU е специјално дизајниран за модерни фабрики, како што се автомобилски, електронски, вселенски летала, фармацевтски производи итн. Holtop обезбедува решение за справување со температурата на внатрешниот воздух, влажноста, чистотата, свеж воздух, VOC итн.

  • Единици за ракување со воздух за обновување на индустриска топлина

    Единици за ракување со воздух за обновување на индустриска топлина

    Се користи за третман на внатрешен воздух.Индустриска единица за справување со воздухот за обновување на топлина се голема и средна опрема за климатизација со функции на ладење, греење, постојана температура и влажност, вентилација, прочистување на воздухот и обновување на топлина.Карактеристика: Овој производ ја интегрира комбинираната кутија за климатизација и технологијата за климатизација со директно проширување, која може да ја реализира централизираната интегрирана контрола на ладењето и климатизацијата.Има едноставен систем, стабилен...

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
Оставете ја вашата порака