• Water Cooled Air Handling Units

  Единици за управување со воздух ладен во вода

  Единицата за управување со воздух работи заедно со кулите за ладење и ладење со цел да циркулира и одржува воздухот преку процесот на греење, вентилација и ладење или климатизација. Ракувачот со воздух на комерцијална единица е голема кутија која е составена од калеми за греење и ладење, вентилатор, лавици, комори и други делови кои му помагаат на управувачот на воздухот да си ја заврши работата. Ракувачот на воздухот е поврзан со канализацијата и воздухот минува низ единицата за ракување со воздухот до каналот, а потоа ...
 • Vertical Type Heat Pump Energy Heat Recovery Ventilator

  Вентилатор за обновување на топлината со енергија на топлинска пумпа со вертикален тип

  Вграден систем за топлинска пумпа за да се постигне повеќекратно враќање на енергијата и поголема ефикасност; Може да работи како свеж климатик во сезоната на трансакции, добар партнер со системот за климатизација; Константна контрола на температурата и влажноста на свеж воздух, со контрола на концентрација на СО2, штетен гас и прочистување на ПМ2,5 за да се направи свеж воздух поудобен и поздрав. Карактеристика на вертикален вентилатор за обновување на топлината со енергија на топлинска пумпа:  
 • Suspended DX Air Handling Unit

  Суспендирана единица за управување со воздух DX

  Суспендирана единица за управување со воздух DX
 • LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

  Чилер за завртка за конверзија на синхрона фреквенција на постојан магнет серија LHVE

  Чилер за завртка за конверзија на синхрона фреквенција на постојан магнет серија LHVE
 • Modular Air-cooled Scroll Chiller

  Модуларен чилер за движење со воздушно ладење

  Модуларен чилер за движење со воздушно ладење
 • Horizontal Flow Clean Bench

  Хоризонтална клупа за чистење на проток

  Хоризонтална клупа за чистење на проток
 • Cleanroom Aluminium Profile
 • Electronic Lock Pass Boxes

  Електронски кутии за заклучување со заклучување

  Електронски кутии за заклучување со заклучување
 • Mouth Glass Wool Sandwich Panels

  Сендвич панели од стаклена волна во уста

  Сендвич панели од стаклена волна во уста
 • GMV5 HR Multi-VRF

  GMV5 HR мулти-VRF

  Систем за обновување на топлината со висока ефикасност GMV5 ги отелотворува одличните карактеристики на GMV5 (технологија DC инвертер, контрола на поврзување на вентилаторот DC, прецизна контрола на излезот на капацитетот, контрола на балансирање на ладилното средство, оригинална технологија за балансирање на маслото со комора за висок притисок, висока ефикасност технологија за контрола на работата на температурата, технологија за супер греење, висока прилагодливост за проектот, ладилно средство за животна средина). Неговата енергетска ефикасност е подобрена за 78% во споредба со конвенционалната ...
 • Air Shower

  Воздушен туш

  Пред операторот да влезе во чистата просторија, се користи чист воздух за да се разнесе лепилото од честички прашина на површината на неговата облека, со цел да се спречи прашината од воздушниот туш и ефективно да се намалат трошоците за работа на просторијата за прочистување. Со имплементација на вентилаторот со двојно заклучување, со помош на фото-електрично набудување, е дозволено да се прилагоди времето за туш со воздух, да се влезе во автоматското вклучување. Може да се користи единечна единица, или повеќе единици може да се соберат за поврзување со ...
 • Combined Air Handling Units

  Комбинирани единици за ракување со воздух

  Дизајн на деликатна секција на случајот AHU;
  Дизајн на стандарден модул;
  Водечка основна технологија за обновување на топлината;
  Рамка од алуминиумска легура & најлон ладен мост;
  Двојни панели за кожа;
  Флексибилни додатоци на располагање;
  Калеми за вода за ладење / греење со високи перформанси;
  Повеќе комбинации на филтри;
  Вентилатор со висок квалитет;
  Поудобно одржување.
123456 Следно> >> Страна 1/6