• LHVE Series Permanent Magnet Synchronous Frequency Conversion Screw Chiller

  Чилер за завртка за конверзија на синхрона фреквенција на постојан магнет серија LHVE

  Чилер за завртка за конверзија на синхрона фреквенција на постојан магнет серија LHVE
 • Modular Air-cooled Scroll Chiller

  Модуларен чилер за движење со воздушно ладење

  Модуларен чилер за движење со воздушно ладење
 • CVE Series Permanent Magnet Synchronous Inverter Centrifugal Chiller

  Центрифугален чилер за постојан магнет Синхрон магнет серија CVE

  Брзиот постојан магнетски синхрон инвертер мотор Првиот PMSM со голема моќност и голема брзина во светот се користи за овој центрифугален чилер. Неговата моќност е поголема од 400 kW, а брзината на ротација е над 18000 вртежи во минута. Ефикасноста на моторот е над 96% и 97,5% максимално, повисока од националниот стандард 1 за перформансите на моторот. Тој е компактен и лесен. Брзиот PMSM 400kW тежи исто како и индукциски мотор од 75kW. Со усвојување на технологија за ладење со прскање со спирално ладилно средство за ...
 • Water-cooled Screw Chiller

  Вода-ладен чилер за завртки

  Тоа е еден вид ладилник со завртки за ладење со вода со поплавен компресор за завртки што може да се поврзе со сите видови на единици за навивачи за да се реализира ладење за големи граѓански или индустриски згради. 1. Прецизна контрола на температурата на водата благодарение на чекор-прилагодување на капацитетот од 25% ~ 100%. (Единечен ком.) Или 12,5% ~ 100% (двојна компа.) 2. Поголема ефикасност на размена на топлина благодарение на поплавениот метод на испарување. 3. Поголема ефикасност под делумно оптоварување благодарение на дизајнот на операцијата за паралелизирање. 4. Висока сигурност на маслото повторно ...