Видео

 • 2021 Airwoods New Year Greeting

  2021 година Честитки за новогодишните ервуди

  Празниците може да изгледаат особено исцрпувачки оваа година со сè што се случува. Пандемијата продолжува да го одржува светот неизвесно и ефектите ги чувствуваме сите, приватно и професионално. Ви благодариме многу за довербата, разбирањето ...
  Прочитај повеќе
 • Airwoods Webinar:Cleanroom Design & Construction For Disposable Mask Manufacturing

  Вебинар на воздушни дрва Design Дизајн и изградба на чиста соба за производство на маски за еднократна употреба

  Како драматично ширење на Ковид-19, потребата за маска за еднократна употреба постојано се зголемува. Многу клиенти кои размислуваат за производство на маска, и разбираме дека сигурно ќе имаат многу прашања ако инсталираат чиста соба за прв пат. Тоа е ...
  Прочитај повеќе
 • Disease Control Center PCR Cleanroom Virtual tour

  Центар за контрола на болести PCR Cleanroom Виртуелна тура

  Придружете им се на нашите менаџери на проекти Вејн и Фауна за да разгледаме виртуелна просторија за чистење на ISO 8 PCR за локален центар за контрола на болести Посетете ја нашата веб-страница за повеќе информации за проектите. Проект: Центар за контрола на болести PCR Cleanroom; Апликација: Тест вируси Т ...
  Прочитај повеќе
 • Airwoods Project: Disposable Mask Manufacturing Cleanroom

  Проект за воздушни дрва: Чиста соба за производство на маски за еднократна употреба

  Апликација за чиста соба: Фабрика за производство на маски за еднократна употреба Вкупна површина: 546м2 Површина за чиста просторија: 440 м2 Површина за покривање на чиста просторија: Производна работилница, Просторија за промена на мажи / жени, Просторија за миење раце, Коридор, Просторија за алати, Просторија за суровини, просторија за распакувања, Отпад за отпадоци .. .
  Прочитај повеќе
 • Airwoods Projects: Disease Control Center PCR Cleanroom

  Проекти за воздушни дрва: Центар за контрола на болести PCR Cleanroom

  Проект: Центар за контрола на болести PCR Cleanroom; Апликација: Тест вируси за откривање на болести; Ниво на чистота: ISO 8 HVAC систем: 100% единици за ракување со свеж воздух + единици за кондензација Период на изградба: 30 дена Област за изградба: 150м2 Од 2007 година , Воздушни дрва посветени ...
  Прочитај повеќе
 • Airwoods PCR Cleanroom Onsite Introduction

  Воздушни дрва PCR Cleanroom на лице место Вовед

  Големото зголемување на тестовите за PCR ја прави лабораторијата за PCR жешка тема во индустријата за чиста соба. Во „Ервудсвудс“, исто така, забележуваме значително зголемување на истрагите за лаборатории за ПЦР. Затоа го снимивме ова видео за воведување на лице место за да ги објасниме основните елементи на лабораторијата за PCR. Придружете се на нашата ...
  Прочитај повеќе
 • PCR Lab Challenge & Solution – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

  PCR лабораториски предизвик и решение - 8/12 Ознаки за вебинар на ервудс

  Ознаки за реприза во живо на Интернет на Алибаба. Како да се реши контаминацијата на честичките во воздухот и проблемот со проток на вкрстен воздух во лабораторијата PCR? Нашиот менаџер на проекти Вејн дава преглед на предизвици и решенија во ова кратко видео. Од 2007 година , Airwoods посвети т ...
  Прочитај повеќе
 • Company Overview – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

  Преглед на компанија - Најзначајно значење за веб-серијал на Ервудс 8/12

  Ознаки за реприза во живо на Интернет на Алибаба. Претставникот на „Ервудсвудс“, Вејн, даде кратко резиме на градежните проекти во минатите лаборатории на „Ервудвудс“. Од 2007 година , Ервудсвудс посвети на обезбедување на сеопфатни решенија за разновидност на различни индустрии. Ние исто така обезбедуваме профил ...
  Прочитај повеќе
 • Maintain PCR Lab air pressure – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

  Одржувајте го притисокот на воздухот во лабораторијата PCR - Означување на веб-сервисот на Ервудс 8/12

  Ознаки за реприза во живо на Интернет на Алибаба. Еден од најголемите предизвици на лабораторијата PCR е одржување на лабораторискиот притисок на воздухот. Нашиот менаџер на проекти Вејн дава преглед на решението за нашиот веб-семинар на 12-ти август. Од 2007 година , Воздушните дрва посветени на обезбедување сеопфатна ...
  Прочитај повеќе
 • Cost of the PCR lab room – 8/12 Airwoods Webinar Hightlight

  Цената на лабораториската просторија за PCR - 8/12 Веибир на ервудс Хајтлајт

  Ознаки за реприза во живо на Интернет на Алибаба. Едно од најчесто поставуваните прашања од клиентите е цената на лабораториите за ПЦР. Нашиот раководител на проектот Вејн дава пресметка на проценката заснована врз нашето искуство во Кина и странство. Од 2007 година , Воздушните дрва посветени на п ...
  Прочитај повеќе
 • Work with Airwoods – 8/12 Airwoods Webinar Highlight

  Работа со Airwoods - 8/12 Ознаки за Вебинар на Airwoods

  Ознаки за реприза во живо на Интернет на Алибаба. Како да работите со Airwoods? Придружете ни се на нашиот проект менаџер Вејн го објасни нашиот работен процес на лабораториите PCR. Од 2007 година , Ервудсвудс посвети на обезбедување на сеопфатни решенија за разновидност на различни индустрии. Ние исто така обезбедуваме проф ...
  Прочитај повеќе
 • Alibaba Liveshow: What is PCR Clean room?

  Алибаба во живо: Што е PCR Clean соба?

  Во моментов, мнозинството од тековните тестови Covid-19 од кои доаѓаат сите извештаи користат PCR. Големото зголемување на тестовите за PCR ја прави лабораторијата за PCR жешка тема во индустријата за чиста соба. Во „Ервудсвудс“, исто така, забележуваме значително зголемување на лабораторијата за ПЦР ...
  Прочитај повеќе
12 Следно> >> Страна 1/2