Video

  • Airwoods Modular Office Installation Video

    Video Instalasi Kantor Modular Airwoods

    Ukuran Modular Video Ukuran Kantor: 3m * 4m * 2.5m Kantor modular bisa pindhah menyang papan liya, fleksibel lan trep. Instal lan bubar bisa dirampungake sajrone 30 menit. Kita adol menyang kabeh negara ing saindenging jagad, welcome kanggo ngirim priksaan kanthi modular sing ideal ...
    Waca liyane
  • MARCH EXPO ALIBABA LIVESHOW REPLAY: PPE Production Cleanroom Service

    MARCH EXPO ALIBABA LIVESHOW REPLAY: Layanan Cleanroom Produksi PPE

    Topik Topik Liveshow: 1.Napa Cleanroom Dadi Topik Panas 2. Aliran Proses Toko Manufaktur Topeng Wajah 3. Pambuka Konstruksi Reresik 4.Pengantar Sistem HVAC Pembersihan Maret Eksklusif Eksklusif Penawaran: 1. Desain awal Cleanroom Gratis 2.Free AHU Sele .. .
    Waca liyane
  • March Expo Alibaba Liveshow Replay: PCR Cleanroom Service

    March Expo Alibaba Liveshow Replay: Layanan PCR Cleanroom

    Topik Panutup Liveshow: 1. Konsep kamar bersih PCR 2. Aplikasi kamar bersih PCR 3. Konstruksi kamar & peralatan 4. Demonstrasi video kamar bersih 3D 5. Persyaratan HVAC kamar bersih PCR 6. Demonstrasi kamar bersih PCR Onsite Maret Ekspo Penawaran Eksklusif: 1 ....
    Waca liyane
  • March Expo Alibaba Liveshow Replay: Holtop Industrial Air Handling Unit

    Maret Expo Alibaba Liveshow Replay: Unit Penanganan Udara Industri Holtop

    Topik-topik Panutup Liveshow: 1. Ringkesan AHtop Industri AHU 2. Struktur AHU Holtop Industrial & kaluwihan 3. bagean Holtop Industrial AHU introduksi 4. Aplikasi Holtop Industrial AHU 5. Kasus Proyek Domestik: Kerjasama Mercedes Benz & Holtop 6. Wis ...
    Waca liyane
  • Alibaba March Expo Replay: Airwoods Ceiling Type Air Purifier

    Alibaba March Expo Replay: Airwoods Ceiling Type Air Purifier

    Topik Panutup Liveshow: 1. Teknologi filtrasi pembersih udara plafon Airwoods 2. Pembersih, AHU, ERV, Perbandingan AC ringkas 3. Pemasangan pembersih udara tipe langit-langit 4. Pitakon umum & jawaban Maret Ekspo Penawaran Eksklusif: 1. Desain awal Cleanroom ...
    Waca liyane
  • Alibaba March Expo Replay: Direct Expansion Air Handling Unit

    Replay Expo Maret Alibaba: Unit Penanganan Udara Ekspansi Langsung

    Pameran Ulang Maret Expo Alibaba Liveshow: Topik : Holtop Langsung Ekspansi AHU Topik & Wektu Panutupan: 1.Apa kuwi AHU? 01:24 2. Ekspansi Langsung AHU vs Banyu adhem AHU 02:08 3. Ekspansi Langsung AHU Keuntungan 07:17 4.Jinis Plafon Holder DX AHU 11:00 5.Lantai Top ...
    Waca liyane
  • Holtop Rewind 2020: Epidemic Hospital Projects

    Holtop Rewind 2020: Proyek Rumah Sakit Epidemik

    Ngadhepi wabah epidemi sing ndadak, Holtop ora wedi nantang tantangan. Ing perang nglawan epidemi kasebut, HOLTOP nglumpukake tenaga kerja lan sumber daya materi, ngrancang lan ngasilake peralatan pemurnian udara seger, lan nyedhiyakake produk udara seger ...
    Waca liyane
  • 2021 Airwoods New Year Greeting

    2021 Salam Taun Baru Airwoods

    Preinan bisa uga katon mlengkung taun iki kanthi kabeh kedadeyan. Pandemi iki terus nggawe donya dadi ora tenang lan efek sing dirasakake kabeh, kanthi pribadi lan profesional. Matur suwun sanget kanggo kapercayan, pangerten ...
    Waca liyane
  • Airwoods Webinar:Cleanroom Design & Construction For Disposable Mask Manufacturing

    Airwoods Webinar : Desain & Konstruksi Kamar Bersih Kanggo Manufaktur Topeng Pakai

    Amarga panyebaran Covid-19 sing dramatis, kebutuhan topeng sing bisa digunakake mesthi saya tambah. Akeh pelanggan sing ngelingi nggawe topeng, lan kita ngerti manawa bakal duwe akeh pitakon yen nginstal kaping pisanan. Yaiku ...
    Waca liyane
  • Disease Control Center PCR Cleanroom Virtual tour

    Tur Kontrol Penyakit PCR Cleanroom Tur virtual

    Gabung karo manajer proyek Wayne lan Fauna kanggo tur virtual ing kamar bersih ISO 8 PCR sing anyar kanggo pusat kendali penyakit lokal. Kunjungi situs web kanggo informasi luwih lengkap babagan proyek. Proyek: Pusat Kontrol Penyakit PCR Cleanroom; Aplikasi: Virus Tes T ...
    Waca liyane
  • Airwoods Project: Disposable Mask Manufacturing Cleanroom

    Proyek Airwoods: Cleanroom Manufaktur Topeng Pakai

    Aplikasi Cleanroom: Pabrik Lokakarya Pabrik Topeng Sekali Pakai Total Area: 546m2 Area Cleanroom: 440 m2 Area Cover Kamar Bersih: lokakarya produksi, Kamar Ganti Pria / Wanita, Kamar Cuci Tangan, Koridor, Kamar Piranti, Ruangan Bahan Baku, Ruang Pembongkaran, Limbah Roo .. .
    Waca liyane
  • Airwoods Projects: Disease Control Center PCR Cleanroom

    Proyek Airwoods: Pusat Kontrol Penyakit PCR Cleanroom

    Proyek: Pusat Kontrol Penyakit PCR Cleanroom; Aplikasi: Virus Tes Kanggo Ndeteksi Penyakit; Tingkat kebersihan: Sistem ISO 8 HVAC: 100% unit penanganan udara seger + unit kondensasi Periode konstruksi: 30 Dina Wilayah konstruksi: 150m2 Wiwit 2007, Airwood didedikake ...
    Waca liyane