Pidéo

  • Airwoods Modular Office Installation Video

    Video Pamasangan Kantor Modular Airwoods

    Ukuran Modular Kantor Modél: 3m * 4m * 2.5m Kantor modular tiasa ngalih ka tempat anu mana waé, fleksibel sareng merenah. Installl sareng ngabongkar tiasa réngsé dina waktos 30 menit. Kami ngajual ka sadaya nagara di panjuru dunya, wilujeng sumping ngirim panilitian anjeun kalayan modular idéal anjeun ...
    Maca deui
  • MARCH EXPO ALIBABA LIVESHOW REPLAY: PPE Production Cleanroom Service

    MARCH EXPO ALIBABA LIVESHOW REPLAY: Jasa Cleanroom Produksi PPE

    Jejer Panutupan Liveshow: 1. Kunaon Cleanroom Janten Topik Panas 2. Aliran Proses Toko Topéng Masker Wajah 3. Pembukaan Pembersihan Kabersihan 4. Sistem Pembersihan Sistem HVAC Maret Expo Penawaran Ekslusif: 1. Desain mimiti Cleanroom mimiti 2.Free AHU Sele .. .
    Maca deui
  • March Expo Alibaba Liveshow Replay: PCR Cleanroom Service

    March Expo Alibaba Liveshow Replay: PCR Cleanroom Service

    Jejer Panutupan Liveshow: 1. Konsép PCR cleanroom 2. Aplikasi PCR cleanroom 3. Pangwangunan kamar & alat-alat 4. Démonstrasi pidéo 3D kamar bersih 5. Syarat PCR cleanroom HVAC 6. Démonstrasi cleanroom PCR Onsite Maret Expo Penawaran Eksklusif: 1 ....
    Maca deui
  • March Expo Alibaba Liveshow Replay: Holtop Industrial Air Handling Unit

    March Expo Alibaba Liveshow Replay: Holtop Industrial Air Handling Unit

    Jejer Panutupan Liveshow: 1. Tinjauan Industri Holtop AHU 2. Struktur Industrial AHU & kauntungan 3. Bagian Industri AHU Holtop ngenalkeun 4. Aplikasi Holtop Industrial AHU 5. Aplikasi Proyék Doméstik: kerjasama Mercedes Benz & Holtop 6. Ove ...
    Maca deui
  • Alibaba March Expo Replay: Airwoods Ceiling Type Air Purifier

    Alibaba March Expo Replay: Airwoods Ceiling Type Air Purifier

    Jejer Panutupan Liveshow: 1. Teknologi filtrasi pemurnian hawa plafon udara 2. Pemurni, AHU, ERV, perbandingan AC Anu Pisah 3. Pamasangan tipe pembersih hawa 4. Bahan sual & jawaban Maret Expo Penawaran Eksklusif: 1.Free Cleanroom desain awal ...
    Maca deui
  • Alibaba March Expo Replay: Direct Expansion Air Handling Unit

    Alibaba March Expo Replay: Satuan Penanganan Udara Ékspansi Langsung

    March Expo Alibaba Liveshow Replay: Jejer : Holtop Direct Expansion AHU Topik Panutup & Waktos: 1. Naon ari AHU? 01:24 2. Ékspansi Langsung AHU vs cai tiis AHU 02:08 3. Ékspansi Langsung AHU Kauntungan 07:17 4.Holop Tipe Lampu DX AHU 11:00 5.Lantai Top ...
    Maca deui
  • Holtop Rewind 2020: Epidemic Hospital Projects

    Holtop Rewind 2020: Proyék Rumah Sakit Epidemik

    Nyanghareupan wabah ngadadak wabah, Holtop henteu sieun tantangan. Dina perang ngalawan wabah éta, HOLTOP konséntrasi tanaga tanaga sareng sumber daya bahan, ngarancang sareng ngahasilkeun alat panyucian hawa seger, sareng nyayogikeun produk hawa seger ...
    Maca deui
  • 2021 Airwoods New Year Greeting

    2021 Salam Taun Anyar Airwoods

    Liburan sigana tiasa khusus ngirangan taun ieu sareng sadayana anu lumangsung. Pandemi ieu terus ngajaga dunya asa-asa sareng épék anu karaos ku urang sadayana, boh sacara pribadi sareng propésional. Kami hatur nuhun pisan kana kapercayaan, pangertian ...
    Maca deui
  • Airwoods Webinar:Cleanroom Design & Construction For Disposable Mask Manufacturing

    Airwoods Webinar : Desain Cleanroom & Konstruksi Kanggo Pembuatan Topéng Pakai

    Nalika sumebarna dramatis Covid-19, kabutuhan topéng disposable teras-terasan ningkat. Seueur nasabah anu ngémutan ngadamel topéng, sareng kami ngartos aranjeunna pasti ngagaduhan seueur patarosan upami aranjeunna badé masang cleanroom pikeun kahiji kalina. Éta ...
    Maca deui
  • Disease Control Center PCR Cleanroom Virtual tour

    Puseur Control Kasakit PCR Cleanroom Tur virtual

    Gabung sareng manajer proyek kami Wayne sareng Fauna kanggo gaduh tur virtual kamar bersih ISO 8 PCR anu énggal kanggo pusat kontrol panyakit lokal. Didatangan halaman wéb kami pikeun langkung seueur inpormasi proyék. Proyék: Disease Control Center PCR Cleanroom; Aplikasi: Virus Tés T ...
    Maca deui
  • Airwoods Project: Disposable Mask Manufacturing Cleanroom

    Proyék Airwoods: Cleanable Manufaktur Cleanroom

    Aplikasi Cleanroom: Pabrik Lokakarya Pabrik Topéng Sekali Pakai Total Area: 546m2 Daérah Kabersihan: 440 m2 Wewengkon Panutup Kamar Mandi: lokakarya Produksi, Kamar Parobihan Jalu / Awéwé, Kamar Cuci Tangan, Koridor, Kamar Parabot, kamar bahan baku, kamar ngabongkar, Roo Rayon .. .
    Maca deui
  • Airwoods Projects: Disease Control Center PCR Cleanroom

    Proyék Airwoods: Puseur Control Kasakit PCR Cleanroom

    Proyék: Disease Control Center PCR Cleanroom; Aplikasi: Virus Tés Pikeun Ngadeteksi Panyakit; Tingkat kabersihan: Sistem ISO 8 HVAC: 100% unit penanganan udara seger + unit kondensasi Periode konstruksi: 30 dinten Wewengkon konstruksi: 150m2 Ti saprak 2007, Airwoods didedik ...
    Maca deui
123 Teras> >> Halaman 1/3