• Industrial Combined Air Handling Units

    Hijian Ngatur Air Gabungan Industrial

    Industrial AHU dirarancang khusus pikeun pabrik modéren, sapertos Otomotif, Éléktronik, pesawat ruang angkasa, Farmasi jsb. Holtop nyayogikeun solusi pikeun nanganan suhu hawa dina jero ruangan, kalembaban, kabersihan, hawa seger, VOC jsb.

  • Combined Air Handling Units

    Gabungan Unit Penanganan Udara

    Desain Bagéan Halus Kasus AHU;
    Desain Modél Standar;
    Anjog Téhnologi Teras Pamulihan Panas;
    Kerangka Allay Aluminium & Sasak Nylon Tiis;
    Panel Kulit Ganda;
    Asesoris fléksibel aya;
    Kinerja luhur cai tiis / pemanasan coil;
    Kombinasi saringan sababaraha;
    Kipas kualitas luhur;
    Pangropéa langkung merenah.

  • Water Cooled Air Handling Units

    Cai Ngatur Cai Ngatur Air

    Unit penanganan udara dianggo di sapanjang menara ngagurilep sareng tiis pikeun medar sareng ngajaga hawa ngalangkungan prosés pemanasan, ventilasi, sareng pendinginan atanapi AC. Pawang udara dina unit komérsial mangrupikeun kotak ageung anu diwangun ku pemanasan sareng coil pendingin, blower, racks, kamar, sareng bagian sanés anu ngabantosan pawang hawa dina ngalaksanakeun tugasna. Pawang hawa dihubungkeun sareng saluran na hawa ngalirkeun tina unit penanganan hawa ka saluran, teras ...
  • Suspended DX Air Handling Unit

    Ditunda Unit Penanganan Udara DX

    Ditunda Unit Penanganan Udara DX

  • Industrial Heat Recovery Air Handling Units

    Hijian Ngatur Udara Pamulihan Panas Industrial

    Dipaké pikeun pangubaran udara di jero rohangan. Unit Penanganan Panas Panas Industrial mangrupikeun alat AC anu ageung sareng sedeng kalayan fungsi kulkas, pemanasan, suhu sareng kalembaban anu tetep, ventilasi, pemurnian udara sareng pamulihan panas. Fitur: Produk ieu ngahijikeun kotak AC gabungan sareng téknologi AC ékspansi langsung, anu tiasa ngawujudkeun kontrol terpadu terpusat tina kulkas sareng AC. Éta ngagaduhan sistem saderhana, ...
  • Heat recovery DX Coil Air Handling Units

    Panas recovery DX Coil Air Penanganan Unit

    Digabungkeun sareng téknologi inti HOLTOP AHU, DX (Direct Expansion) coil AHU nyayogikeun unit AHU sareng outdoor condensing. Mangrupikeun solusi anu fleksibel sareng saderhana pikeun sadaya daérah gedong, sapertos mall, kantor, Bioskop, Sakola sareng sajabana Ékspansi langsung (DX) pamulihan panas sareng unit AC anu nyucikeun mangrupikeun unit pangobatan udara anu ngagunakeun hawa salaku sumber tiis sareng panas , sareng mangrupikeun alat terpadu tina sumber anu tiis sareng panas. Éta diwangun ku bagian kondensasi komprési anu didinginkan ku hawa ...
  • Heat Recovery Air Handling Units

    Unit Ngatur Panas Pamulihan Panas

    AC kalayan hawa kana pamulihan panas hawa, efisiensi pamulihan panas langkung luhur tibatan 60%.

  • Dehumidification Type Air Handling Units

    Unit Penanganan Udara Tipe Dehumidification

    Dehumidification Type Air Handling Units Efisiensi tinggi sareng reliabilitas: Sepuhna unit mandiri dina stainless steel anu mantep kalayan konstruksi kulit ganda ... CNC didamel ku lapisan kelas industri, bubuk MS kulit éksternal dilapis, kulit internal GI..pikeun aplikasi khusus sapertos dahareun sareng farmasi, éta kulit internal tiasa SS. Kapasitas ngaleupaskeun Uap anu luhur. Saringan ketat bocor kelas EU-3 pikeun asupan Air. Pilihan sababaraha sumber panas réaktivasi:-listrik, uap, termal flui ...