Gabungan Unit Penanganan Udara

Pedaran pondok:

Desain Bagéan Halus Kasus AHU;
Desain Modul Standar;
Anjog Téhnologi Teras Pamulihan Panas;
Kerangka Allay Aluminium & Sasak Nylon Tiis;
Panel Kulit Ganda;
Asesoris fléksibel aya;
Kinerja tinggi coil / pemanasan cai coil;
Kombinasi saringan sababaraha;
Kipas kualitas luhur;
Pangropéa langkung merenah.


Detil Produk

FAQ

Desain séri HJK-E Gabungan Unit Penanganan Udara Gabungan, cocog sareng GB / T 14294-2008 Standar Nasional ketat, sareng ngajaga deep R&D sareng apdet pikeun sababaraha kali, ngadegkeun kaunggulan ngarah dina Téhnologi Pamulihan Panas. Generasi anyar Holtop's "U" Series Air Handling Unit, parantos jauh ngalangkungan standar normal dina seueur karakteristik kinerja.

Fitur:

Désain Bagian Hal AHU: Sacara total 61 jinis Desain Bagian Standar tina Kasus AHU, cocog sareng paménta volume hawa anu langkung jelas. Samentara éta, pikeun adaptasi babandingan volume hawa anu béda antara udara & hawa asupan pikeun paménta aplikasi anu béda, Holtop ngadamel desain Bagian Deformasi tambahan saluyu, pikeun ngajamin kinerja AHU, sareng ngajantenkeun ukuran AHU kompak dina waktos anu sami, pikeun ngahémat biaya & rohangan rohangan mesin.

Desain Modul Standar: Ngadopsi desain Modul standar, 1M = 100mm. Desain modul ngajantenkeun AHU kompak sabisa-bisa, samentawis éta ngajantenkeun desain sareng manufaktur merenah & distandarkeun.

Teknologi Terkenal Teras Pamulihan Panas: HJK-E Series AHU, tiasa dilengkepan ku modeu pamulihan panas anu béda. Exchanger panas Rotary langkung seueur kompak & aplikasi aliran udara lega. Penukar panas lempeng mangrupikeun biaya anu langkung handap kalayan babandingan recovery anu pas. Panas pipa panas exchanger gampang dijaga sareng dilarapkeun sacara lega; Penukar panas sirkulasi glikol ngagaduhan kontaminasi nol sareng tingkat kabersihan anu luhur. Modeu recovery panas anu bénten-bénten tiasa nyugemakeun tungtutan hemat énergi anu béda.
Aluminium Allay Framework & Nylon Cold Bridge: Ngadopsi kakuatan tinggi kerangka alloy aluminium komposit ganda, kakuatan mékanis dugi ka kelas D2. Sasak Tiis ngeureunkeun desain sareng jalur insulasi PA66GF ditingkatkeun, faktor sasak tiis dugi ka kelas TB2. Samentawis éta, struktur panyegelan anu anyar dirancang pikeun babandingan kabocoran udara <1%, ngahontal standar AC panyucian.

DoubleSkin Panels: Standar panel "Sandwich" struktur, sareng 25mm & 50mm dua spésifikasi. Kulit luar nyaéta Warna Baja Lembar warna bodas cocog sareng kerangka alloy aluminium. Kulit batin nyaéta lambar baja galvanis, lambar stainless steel nyaéta opsional pikeun nyugemakeun paménta aplikasi khusus. Bahan insulasi PU foaming nyayogikeun sipat insulasi termal anu pangsaéna. Panel sareng kerangka ditancebkeun pageuh, permukaan jero lemes sareng bersih.
Asesoris anu fleksibel sayogi: Lampu VP & Moistureproof pikeun Door Service nyaéta opsional, saklar tekanan atanapi méteran tekanan diferensial pikeun saringan ogé opsional. Inlet hawa atanapi outlet dilengkepan damper hawa katutup nyaéta opsional. Seueur aksésoris anu sayogi.

Gulungan cai manaskeun / pemanasan anu hadé: coil cai Holtop sacara independen ditalungtik sareng dikembangkeun, anu didamel tina pipa tambaga berkualitas tinggi sirip aluminium, ngalangkungan téknologi ngembang khusus pikeun gabungan lengkep, kalayan kinerja mindahkeun panas anu hadé. Saatos coil, anu PVC atanapi panyabutan cai stainless steel tiasa dipasang. Sareng baki kondénat tiasa dipasang pikeun mastikeun pembuangan kondensat dina waktosna.

Kombinasi saringan sababaraha: unit séri HJK-E nyayogikeun kombinasi saringan sareng saringan tina sababaraha spésifikasi pikeun nyumponan kabutuhan pangguna pikeun ventilasi bersih anu béda. Saringan kasar tiasa nyumponan sarat umum tina sistem ventilasi, saringan sedeng tiasa nyumponan syarat beberesih umum tina ventilasi. Saringan khusus PM2.5 opsional, hawa héjo henteu jauh deui. Salaku tambahan, saringan khusus kanggo pemurnian éléktronik sareng aplikasi sanésna ogé sayogi.
Kipas kualitas luhur: Rupa-rupa fansare kualitas luhur opsional, kalebet drive langsung kipas sentrifugal sedot ganda, kipas dua sedot payun / kipas sentrifugal mundur, kipas colokan, kipas EC sareng sajabina Kipas outlet sareng flange sambung lemes. Komponén anu nyerep shock antara kipas sareng basa tiasa ngasingkeun geter sacara épéktip.
Pangaturan anu langkung merenah: Unit nganggo seueur bagian standar, anu tiasa gampang Unit ieu dirarancang kalayan panto aksés anu diperyogikeun sareng tiasa dilengkepan ku windows pengamatan sareng lampu buktina Uap pikeun mempermudah pangropéa. Panel unit tiasa dipiceun ti luar, gampang dibongkar. Panel dihias ku topi hiasan, liang kuku moal mangaruhan penampilan unit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami