p

Cai Ngatur Cai Ngatur Air

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Unit penanganan udara dianggo di sapanjang menara ngagurilep sareng tiis pikeun medar sareng ngajaga hawa ngalangkungan prosés pemanasan, ventilasi, sareng pendinginan atanapi AC. Pawang udara dina unit komérsial mangrupikeun kotak ageung anu diwangun ku pemanasan sareng coil pendingin, blower, racks, kamar, sareng bagian sanés anu ngabantosan pawang hawa dina ngalaksanakeun tugasna. Pawang hawa dihubungkeun sareng saluran na hawa ngalangkungan tina unit penanganan udara ka saluran, teras deui ka pawang udara.

Sakabéh komponén ieu gawé bareng gumantung kana skala sareng tata ruang wangunanna. Upami gedongna ageung, sababaraha kamar sareng pendingin menara tiasa diperyogikeun, sareng panginten peryogi sistem khusus kanggo kamar sérver supados gedongna tiasa nampi AC anu cekap nalika diperyogikeun.

Fitur AHU:

  1. AHU ngagaduhan fungsi AC sareng hawa pikeun pamulihan panas hawa. Struktur langsing sareng kompak kalayan cara instalasi fléksibel. Éta pisan ngirangan biaya konstruksi sareng ningkatkeun tingkat panggunaan rohangan.
  2. AHU dilengkepan inti panén panas panas anu masuk akal atanapi entalpi. Efisiensi recovery panas tiasa langkung luhur tibatan 60%
  3. Kerangka terpadu tipe 25mm panel, sampurna pikeun ngeureunkeun sasak tiis sareng ningkatkeun intensitas unit.
  4. Panel gandeng kulit dua kali kalayan busa PU anu kapadetan pikeun nyegah sasak tiis.
  5. Panas / coil coil didamel tina sirip aluminium dilapis hidrofilik sareng anti korosif, sacara épéktip ngaleungitkeun "jembatan cai" dina sela sirip, sareng ngirangan résistansi sareng noise sareng konsumsi énergi, épisiénsi termal tiasa ningkat ku 5% .
  6. Unit nerapkeun panci solokan cai dua beveled anu unik pikeun mastikeun cai kentel tina penukar panas (panas anu masuk akal) sareng coil ngaleupaskeun lengkep.
  7. Ngadopsi kipas rotor luar efisiensi tinggi, anu low noise, tekanan statis tinggi, operasi lemes sareng ngirangan biaya perawatan.
  8. Panel éksternal unit dibenerkeun ku obor ngarah nilon, sacara efektif direngsekeun sasak anu tiis, janten langkung gampang pikeun ngajaga sareng pamariksaan dina rohangan wates.
  9. Dilengkepan saringan draw-out standar, ngirangan ruang sareng biaya pangropéa.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami