• Rooftop Packaged Air Conditioner

    Rooftop rangkep AC

    AC dina bungkus atap nganggo adopsi komprésor gulung R410A anu dipimpin ku kinerja operasi anu stabil, unit pakét tiasa dilarapkeun kana sababaraha bidang, sapertos transportasi karéta, tutuwuhan industri, jst. Holtop rooftop rangkep AC nyaéta pilihan anu pangsaéna pikeun tempat anu peryogi. noise jero rohangan minimum sareng biaya instalasi anu murah.