• Rooftop Packaged Air Conditioner

    Rooftop rangkep AC

    AC dina bungkus atap nganggo adopsi komprésor gulung R410A anu dipimpin ku kinerja operasi anu stabil, unit pakét tiasa dilarapkeun kana sababaraha bidang, sapertos transportasi karéta, tutuwuhan industri, jst. Holtop rooftop rangkep AC nyaéta pilihan anu pangsaéna pikeun tempat anu peryogi. noise jero rohangan minimum sareng biaya instalasi anu murah.

  • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

    Sadaya Sistem AC ACF VRF

    VRF (AC multi-hubungkeun) mangrupikeun jinis AC pusat, anu biasa dikenal salaku "one connect more" ngarujuk kana sistem AC primér anu di tempat hiji unit luar nyambungkeun dua atanapi langkung unit jero ruangan ngalangkungan pipa, sisi luarna ngadopsi bentuk transfer panas anu disejukkeun ku hawa sareng sisi jero nganut bentuk perpindahan panas penguapan langsung. Ayeuna, sistem VRF seueur dianggo di gedong alit sareng sedeng sareng sababaraha gedong umum. Karakteristik VRF Ce ...
  • GMV5 HR Multi-VRF

    GMV5 HR Multi-VRF

    Efisiensi tinggi Sistem Pamulihan Panas GMV5 nyayogikeun fitur-fitur unggulan GMV5 (téknologi inverter DC, kontrol pameungkeut kipas DC, kontrol tepat kaluaran kapasitas, kontrol balancing tina refrigerant, téknologi balancing minyak asli kalayan ruang tekanan tinggi, épisién épisiensi épisién luhur, low- téknologi kontrol operasi suhu, téknologi pemanasan super, adaptasi tinggi pikeun proyek, kulkas lingkungan). Efisiensi énergi na ningkat ku 78% dibandingkeun sareng konvensional ...
  • In-Row Precision Air Conditioner (Link-Thunder Series)

    Dina-Baris Precision Air Conditioner (Link-Guntur Series)

    Seri-Guntur séri AC dina kaayaan presisi, kalayan kaunggulan ngahemat énergi, kontrol calakan anu aman sareng dipercaya, struktur kompak, téknik canggih, SHR ultra tinggi sareng pendinginan caket sumber panas, sapinuhna nyayogikeun syarat-syarat pendinginan pusat data kalayan tinggi kapadetan panas. Fitur 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Desain optimal exchanger panas sareng saluran hawa ku CFD, kalayan efisiensi tinggi sareng résistansi rendah pikeun mindahkeun panas sareng massa -Ultra beurit panas anu masuk akal tinggi ...
  • In-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

    Dina-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

    Link-Cloud Series In-Rack (Gravity Type Heat Pipe Rear Panel) Precision Air Conditioner nyaéta hemat énergi, aman sareng dipercaya ku kontrol calakan. Téhnik anu canggih, Pendinginan Dina-Rack sareng operasi kaayaan garing lengkep nyayogikeun syarat-syarat pendinginan pusat data modéren. Fitur 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Kepanjangan kerénan panas luhur pikeun ngaleungitkeun bintik panas kalayan gampang -Auto penyesuaian aliran hawa sareng kapasitas panyimpenan numutkeun pelepasan panas tina kabinet server -Simplified air ...
  • In-Room Precision Air Conditioner (Link-Wind Series)

    Dina-Kamar Precision Air Conditioner (Link-Angin Series)

    Fitur: 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Desain optimal exchanger panas sareng saluran hawa ku CFD, épisiensi tinggi sareng résistansi low pikeun panas sareng transfer massa -Pleated G4 pre-filter filter kalayan luas permukaan anu ageung, kapasitas ageung sareng résistansi rendah -Klasifikasi desain sistem pendinginan, pangaluyuan kapasitas pendinginan anu cerdas -Prédiksi PID tinggi (jinis cai adem) -Kompresor gulung COP anu saluyu-kipas anu efisien sareng low noise (Desain Tilelep) -Kecep Stepless ...