• Holtop Rooftop Packaged Air Conditioner

    Holtop Rooftop rangkep AC

    ACtop bungkus hateup Holtop ngadopsi kompresor gulung R410A anu ngarah ka industri kalayan kinerja operasi anu stabil, unit pakét tiasa dilarapkeun kana sababaraha bidang, sapertos transportasi karéta, tutuwuhan industri, jst. Holtop rooftop rangkep AC nyaéta pilihan anu pangsaéna pikeun tempat dimana waé meryogikeun minimal noise internal sareng biaya instalasi anu murah.

    Ramah lingkungan: Tipe ramah lingkungan R410A refrigerant, kirang jumlah suntikan refrigerant.

    Mantap sareng dipercaya: Compressor didamel ku bahan tahan panas, suku cadang impor tina merek kelas dunya, struktur anu kuat sareng kinerja anu dipercaya.

    Rangkep sareng Desain Kompak: Terpadu sareng unit jero rohangan sareng unit outdoor pikeun nurunkeun inpormasi proyék, nyingkat periode instalasi, ngahémat rohangan pamasangan sareng gampang ngaropea dina operasi sapopoé.

  • All DC Inverter VRF Air Conditioning System

    Sadaya Sistem AC ACF VRF

    VRF (AC multi-hubungkeun) mangrupikeun jinis AC pusat, anu biasa dikenal salaku "one connect more" ngarujuk kana sistem AC primér anu di tempat hiji unit luar nyambungkeun dua atanapi langkung unit jero ruangan ngalangkungan pipa, sisi luarna ngadopsi bentuk transfer panas anu disejukkeun ku hawa sareng sisi jero nganut bentuk perpindahan panas penguapan langsung. Ayeuna, sistem VRF seueur dianggo di gedong alit sareng sedeng sareng sababaraha gedong umum. Karakteristik VRF Ce ...
  • GMV5 HR Multi-VRF

    GMV5 HR Multi-VRF

    Efisiensi tinggi Sistem Pamulihan Panas GMV5 nyayogikeun fitur anu saé pikeun GMV5 (téknologi inverter DC, kontrol pameungkeut kipas DC, kontrol tepat kaluaran kapasitas, kontrol balancing tina kulkas, téknologi balancing minyak asli kalayan ruang tekanan tinggi, épisién épisiensi épisién luhur, low- téknologi kontrol operasi suhu, téknologi pemanasan super, adaptasi tinggi pikeun proyek, kulkas lingkungan). Efisiensi énergi na ningkat ku 78% dibandingkeun sareng konvensional ...
  • In-Row Precision Air Conditioner (Link-Thunder Series)

    Dina-Baris Precision Air Conditioner (Link-Guntur Series)

    Seri-Guntur séri AC anu presisi sa-jajaran, kalayan kaunggulan hémat énergi, kontrol calakan anu aman sareng dipercaya, struktur kompak, téhnik canggih, SHR ultra tinggi sareng pendinginan caket sumber panas, sapinuhna nyugemakeun syarat-syarat pendinginan pusat data kalayan tinggi kapadetan panas. Fitur 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Desain optimal exchanger panas sareng saluran hawa ku CFD, kalayan efisiensi tinggi sareng résistansi rendah pikeun mindahkeun panas sareng massa -Ultra beurit panas anu asup akal tinggi ...
  • In-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

    Dina-Rack Precision Air Conditioner (Link-Cloud Series)

    Link-Cloud Series In-Rack (Gravity Type Heat Pipe Rear Panel) Precision Air Conditioner nyaéta hemat énergi, aman sareng dipercaya ku kontrol calakan. Téknik anu canggih, Pendinginan Dina-Rack sareng operasi kaayaan garing lengkep nyayogikeun syarat-syarat pendinginan pusat data modéren. Fitur 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Kepanjangan kerénan panas luhur pikeun ngaleungitkeun bintik panas kalayan gampang -Auto penyesuaian aliran udara sareng kapasitas pendinginan numutkeun pelepasan panas tina kabinet server -Simplified air ...
  • In-Room Precision Air Conditioner (Link-Wind Series)

    Dina-Kamar Precision Air Conditioner (Link-Angin Series)

    Fitur: 1. Efisiensi Tinggi sareng Hemat Énergi -Desain optimal exchanger panas sareng saluran hawa ku CFD, épisiensi tinggi sareng résistansi low pikeun panas sareng transfer massa -Plapis G4 pre-filter saringan kalayan luas permukaan anu ageung, kapasitas ageung sareng résistansi rendah -Klasifikasi desain sistem pendingin, pangaluyuan kapasitas pendinginan anu cerdas -Prédiksi PID tinggi (jinis cai adem) -Kompresor gulung COP anu saluyu-kisi anu teu efisien sareng low noise (Desain Tilelep) -Kecep Stepless ...