Desain

Pelanggan Mimiti / Berorientasi Jalma / Integritas / Ngarasakeun Ganti / Ngudag Parobihan, Kontinyu

Inovasi / Babagi Nilai / Sateuacanna, Langkung gancang, Langkung Profesional

Desain Jeroan Proyék

Airwoods gaduh langkung ti 10 taun pangalaman éksténsif dina AC di luar negeri sareng jasa proyék rékayasa kamar bersih, sareng gaduh tim jasa proyek nyalira kalayan pangalaman anu jembar. Numutkeun karakteristik sareng kamajuan saleresna unggal proyek, urang tiasa nyayogikeun jasa konsultasi desain tingkat multi. (utamina dibagi kana desain konsép, desain awal, desain lengkep sareng tahap desain gambar konstruksi), sareng nyayogikeun sababaraha rupa jasa desain kanggo nasabah (sapertos jasa konsultasi sareng saran, desain pamilihan alat AC, desain proyék sacara umum, optimasi gambar desain aslina, jst. .).

Panggung Desain

(1) Desain Konsép:
Nyayogikeun saran sareng gambar desain konsép pikeun palanggan dina tahap perencanaan proyék, sareng nyayogikeun perkiraan biaya kanggo proyek.

(2) Desain Awal:
Dina tahap ngamimitian proyék, sareng palanggan ngagaduhan gambar perencanaan awal, urang tiasa nyayogikeun gambar desain desain awal HVAC pikeun palanggan.

(3) Desain lengkep:
Dina tahap implementasi proyek, éta badé badé ngalebetkeun tahapan pengadaan, urang tiasa nyayogikeun nasabah gambar-gambar desain HVAC lengkep, sareng nyayogikeun dasar pikeun kontrak antara kadua pihak, ogé pikeun panerapan proyék kahareup.

(4) Desain Gambar Konstruksi
Dina tahap pangwangunan proyek, kami bakal nyayogikeun gambar konstruksi HVAC lengkep dumasar kana hasil survey situs Project.

Eusi Jasa Desain

(1) Jasa konsultasi gratis sareng saran

(2) Nyayogikeun perhitungan parameter AC gratis, verifikasi sareng desain bagian unit AC anu lengkep, sareng nyayogikeun gambar unit AC anu lengkep.

(3) Nyayogikeun gambar desain propésional pikeun proyék AC sacara umum sareng proyek kamar bersih (Kalebet hiasan, AC, éléktrik sareng disiplin sanésna).

(4) Nyayogikeun jasa optimasi gambar pikeun proyék gambar desain awal anu aya.

Rarancang sareng biaya konsultasi tiasa dikirangan tina kontrak pangadaan proyék umum, upami kadua pihak nandatanganan kontrak pengadaan proyék sacara umum. Mangga konsultasi tim penjualan kami pikeun detil.