Desain

Pelanggan Mimiti / Berorientasi Jalma / Integritas / Ngarasakeun Ganti / Ngudag Parobihan, Kontinyu

Inovasi / Babagi Nilai / Sateuacanna, Langkung gancang, Langkung Profesional

Desain Jeroan Proyék

Ihtisar: 

Airwoods gaduh langkung ti 10 taun pangalaman éksténsif dina AC di luar negeri sareng jasa proyék rékayasa kamar bersih, sareng gaduh tim jasa proyek nyalira kalayan pangalaman anu jembar. Numutkeun ciri sareng kamajuan saleresna pikeun unggal proyék, urang tiasa nyayogikeun jasa konsultasi desain tingkat multi. (utamina dibagi kana desain konseptual, desain awal, desain lengkep sareng tahap desain gambar konstruksi), sareng Nyayogikeun sababaraha layanan desain kanggo nasabah (sapertos jasa konsultasi sareng saran, desain pamilihan alat AC, desain proyék sacara umum, optimasi gambar desain aslina, jst. .).

1. Tahap desain:  

(1) desain konsép: nyayogikeun sababaraha saran sareng gambar desain konsép pikeun palanggan dina tahap perencanaan proyék, sareng nyayogikeun perkiraan biaya kanggo proyek.

(2) desain awal: dina tahap ngamimitian proyék, sareng nasabah ngagaduhan gambar perencanaan awal, urang tiasa nyayogikeun gambar desain desain awal HVAC pikeun palanggan.

(3) desain anu lengkep: dina tahap implementasi proyék, éta badé lebet kana tahap pengadaan, urang tiasa nyayogikeun nasabah gambar gambar desain HVAC lengkep, sareng nyayogikeun dasar pikeun kontrak antara pelanggan sareng kami, ogé kanggo waktos payun palaksanaan proyék.

(4) desain gambar konstruksi: dina tahap pangwangunan proyek, kami bakal nyayogikeun gambar-gambar konstruksi HVAC anu lengkep numutkeun hasil survey situs Project.

Clean-Indoor-HVAC-Design

2. Desain eusi kontén:     

(1) jasa konsultasi gratis sareng saran

(2) nyayogikeun perhitungan parameter AC gratis, verifikasi sareng desain pilihan unit AC anu lengkep, sareng nyayogikeun gambar unit AC anu lengkep.

(3) nyayogikeun gambar desain propésional (kalebet hiasan, AC, éléktrik sareng disiplin sanésna) pikeun proyék AC sacara umum sareng proyek kamar bersih. Sedengkeun pikeun naha ngecas, kadua pihak kedah komunikasi. Tangtosna, biayanana murah pisan sareng simbolis. Upami kadua pihak nandatanganan kontrak pengadaan proyek sacara umum, bagian ieu desain sareng biaya konsultasi tiasa dikirangan tina kontrak pengadaan proyek secara keseluruhan.

(4) nyayogikeun jasa optimasi gambar pikeun proyék gambar desain awal anu aya. Sedengkeun pikeun naha ngecas, kadua pihak kedah komunikasi. Tangtosna, biayanana murah pisan sareng simbolis. Upami kadua pihak nandatanganan kontrak pengadaan proyek sacara umum, bagian tina biaya konsultasi desain ieu tiasa dikirangan tina kontrak pengadaan proyek umum.

ahu-CAD-Deepening-Design