Ladang Modern

Solusi Modéren HVAC Farm

Ihtisar

Ladang modéren ngajaga iklim anu ajeg pikeun ngendalikeun kalembaban, suhu, sareng cahaya pikeun ngajantenkeun pepelakan jero ruangan tumuh dina cara épisiénsi luhur. Salaku tambahan, sistem HVAC pikeun kebon modéren biasana kedah ngajalankeun 24 jam per dinten, Airwoods terang kumaha cara perhitungan anu tepat sareng ngatur sistem kontrol pinter ogé sistem back-up.

Fitur Key

Sistem kontrol terpadu pinter pikeun suhu, kalembaban, lampu LED
Profésional dina desain prosés supa
Kontrol komprési gulung digital dina efisiensi énergi

Solusi

HEPA nyucikeun ventilasi hawa seger kalayan unit kontrol CO2
Cai ngagulung digital didinginkan atanapi unit kondensasi anu didinginkan tina hawa
Kontrol pinter cai dimurnikeun, hawa anu dimurnikeun, lampu LED, suhu sareng sajabana