• Residential Energy Recovery Ventilator with Internal Purifier

    Ventilator Pamulihan Énergi Padumukan sareng Pemurni internal

    Sistem filtrasi épisiensi saluhur tilu lapisan: saringan primér, saringan sedeng sareng saringan efisiensi tinggi HEPA. Efisiensi pemurnian PM2.5 tina sakabeh mesin dugi ka 99%. Panel alloy séng-aluminium kalayan kinerja anti korosi tinggi sareng penampilan saderhana sareng elegan. Struktur internal EPP terintegrasi upami kakuatan tinggi, résistansi dampak, panyalindungan lingkungan sareng henteu bau. Motor DC tina 5 kagancangan, konsumsi énérgi anu rendah, sora lemah sareng umur panjang. Alur anu nembé dirarancang ...
  • Suspended Heat Energy Recovery Ventilators

    Ventilator Pamulihan Énergi Panas Ditunda

    Ventilator pamulihan énergi nyaéta sistem ventilasi sentral anu nyayogikeun hawa seger, ngaluarkeun hawa bulukan dina jero ruangan sareng ngimbangan kalembaban dina jero gedong. Di sagigireun éta, aranjeunna tiasa nganggo panas anu kapulih tina hawa bulukan pikeun ngahanca hawa bersih anu lebet kana suhu anu raos. Ieu sadayana ngabantosan pikeun nyiptakeun lingkungan anu bersih sareng nyaman anu ningkatkeun kasajahteraan pangguna ngawangun. Fitur Utama Ventilator Pamulihan Énergi EPA-Smart: Volume hawa anu jembar tina 150m3 / jam dugi ka 6000m3 / jam, 10 kecepatan sareng ...
  • Wall Mounted Energy Recovery Ventilators

    Témbok Pamulihan Élmu Ventilator

    Sababaraha pemurnian HEPA tina 99% Indoor & outdoor airfiltration Panas efisiensi tinggi sareng pamulihan asor pikeun dioptimalkeun hawa dina jero rohangan positip positip pikeun ngajaga hawa anu tercemar luar kipas efisiensi tinggi ku motor DC Remote control Air Index Index (AQI) monitoring Jampé Operasi gampang dipasangna 
  • Vertical Energy Recovery Ventilator with HEPA Filters

    Ventilator Pamulihan Énergi nangtung sareng Saringan HEPA

    Filtrasi tripel 99% HEPA filtrasi Tekanan jero rohangan positip Tekanan tinggi tingkat énergi tingkat efisiensi Pilihan kipas efisiensi tinggi sareng motor DC Remote control Desain warna-warni Manajemen visual tampilan LCD Vertical Energy Recovery Ventilators